Sri Bocah Jalanan (budi viana)


Versi: Budi Viana

Sri..nelongsoku silih ringkih,
Opo ra kroso ing jroning penggalih,
Tak coba mutus taun, eri lan krikil
Cumo paring dalan rupeh..

Sri..sungapaning ati iki,
Tak isi klawan ombak katresnamu..
Supoyo nuwuhake roso gapangku,
Kang semono nate ilang..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..

Sri..lagi iki tak ngerteni,
Agunge, tresno kang sejati iki..
Supoyo nuwuhake roso gapangku,
Kang semono nate ilang..

reff:
Sri..opo kowe ora ngerti,
Nggregese, tresno kang sejati iki..
Kok tego ninggalake,
Aku sing olo, nelongso lan sengsoro..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..
Oh sri..dalanan, oh sri dalanan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *