Aku Kudu Piye (vita kdi)

Vita-KDI_8
Versi: Vita KDI

Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

reff:
Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wsbswwsw]
[ar: Vita KDI]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Pop Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.08]Aku Kudu Piye
[00:24.08]Versi : Vita KDI
[00:27.08]
[00:30.08]>>>
[00:31.08]>>
[00:32.08]>
[00:33.08]Bingung atiku, liwung batinku
[00:36.40]Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
[00:39.39]Sedih hatiku, perih jantungku
[00:42.77]Aku ora ngerti opo karepmu..
[00:48.48]Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
[00:55.60]Sumpah iki ora api-api..
[01:01.50]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
[01:07.52]Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
[01:14.37]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
[01:20.73]Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..
[01:28.74]Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
[01:34.86]Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
[01:41.30]Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
[01:47.54]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[01:53.97]
[01:56.63]==vita kdi, aku kudu piye==
[02:26.55]
[02:29.55]>>>
[02:30.55]>>
[02:31.55]>
[02:32.55]Bingung atiku, liwung batinku
[02:36.09]Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
[02:39.06]Sedih hatiku, perih jantungku
[02:42.36]Aku ora ngerti opo karepmu..
[02:48.33]Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
[02:54.96]Sumpah iki ora api-api..
[03:00.72]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
[03:07.22]Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
[03:13.55]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
[03:19.83]Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..
[03:27.91]Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
[03:34.11]Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
[03:40.62]Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
[03:46.96]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[03:53.09]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[04:00.20]
————-
Preview:

Advertisements

Nyonggo Roso (reny farida)

Reny-Farida_10
Versi: Reny Farida

Anter silir angin hang ono segoro,
Ngerteni gedine nong cerito..
Arep warah jane yoro sing biso,
Kelaksan nyampekeno welas yoro..

Isun ngelalekeno riko,
Tapi ati yoro sing biso..
Gedine isun nyonggo roso,
Roso seru demen nong riko..

Ombak ngalon.., tulung sampekno cerito
Ha ha ha.., riko hang ono ring kono..
Biso ngerti yo rumongso,
Gantung atinisun yoro..

reff:
Anter silir angin hang ono segoro,
Ngerteni gedine nong cerito..
Arep warah jane yoro sing biso,
Kelaksan nyampekeno welas yoro..

Isun ngelalekeno riko,
Tapi ati yoro sing biso..
Gedine isun nyonggo roso,
Roso seru demen nong riko..

Ombak ngalon.., tulung sampekno cerito
Ha ha ha.., riko hang ono ring kono..
Biso ngerti yo rumongso,
Gantung atinisun yoro..

Ombak ngalon.., tulung sampekno cerito
Ha ha ha.., riko hang ono ring kono..
Biso ngerti yo rumongso,
Gantung atinisun yoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: bcpcwwsw]
[ar: Reny Farida]
[ti: Nyonggo Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.05]Nyonggo Roso
[00:25.05]Versi : Reny Farida
[00:28.05]
[00:31.05]>>>
[00:32.05]>>
[00:33.05]>
[00:34.05]Anter silir angin hang ono segoro,
[00:41.17]Ngerteni gedine nong cerito..
[00:48.51]Arep warah jane yoro sing biso,
[00:56.63]Kelaksan nyampekeno welas yoro..
[01:03.79]
[01:07.57]Isun ngelalekeno riko,
[01:12.84]Tapi ati yoro sing biso..
[01:17.28]Gedine isun nyonggo roso,
[01:20.37]Roso seru demen nong riko..
[01:27.17]
[01:57.03]>>>
[01:58.03]>>
[01:59.03]>
[02:00.03]Ombak ngalon.., tulung sampekno cerito
[02:10.26]Ha ha ha.., riko hang ono ring kono..
[02:18.04]Biso ngerti yo rumongso,
[02:21.75]Gantung atinisun yoro..
[02:27.45]
[02:30.73]==reny farida, nyonggo roso==
[02:40.10]
[02:43.10]>>>
[02:44.10]>>
[02:45.10]>
[02:46.10]Anter silir angin hang ono segoro,
[02:53.44]Ngerteni gedine nong cerito..
[03:00.86]Arep warah jane yoro sing biso,
[03:09.06]Kelaksan nyampekeno welas yoro..
[03:16.97]
[03:20.64]Isun ngelalekeno riko,
[03:24.91]Tapi ati yoro sing biso..
[03:29.47]Gedine isun nyonggo roso,
[03:32.50]Roso seru demen nong riko..
[03:40.33]
[04:09.12]>>>
[04:10.12]>>
[04:11.12]>
[04:12.12]Ombak ngalon.., tulung sampekno cerito
[04:21.79]Ha ha ha.., riko hang ono ring kono..
[04:30.04]Biso ngerti yo rumongso,
[04:33.85]Gantung atinisun yoro..
[04:41.12]Ombak ngalon.., tulung sampekno cerito
[04:51.40]Ha ha ha.., riko hang ono ring kono..
[04:59.85]Biso ngerti yo rumongso,
[05:03.77]Gantung atinisun yoro..
[05:09.73]
————-
Preview:

Yo Wis

Kurnia-Dewi_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-2300 Yo Wis
Versi: Kurnia Dewi

YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
NONG AWAK RIKO, HANG TAU SUN DEMENI..
YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
SING KIRO KEGUDO, OMONG RAYUAN NIRO..

KADUNG BUTUH MESTI NYANDING,
KADUNG KAREP MESTI MORO..
EMONG NERIMO SUSAHE,
MUNG NERIMO SENENGE..

KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..

reff:
YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
NONG AWAK RIKO, HANG TAU SUN DEMENI..
YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
SING KIRO KEGUDO, OMONG RAYUAN NIRO..

KADUNG BUTUH MESTI NYANDING,
KADUNG KAREP MESTI MORO..
EMONG NERIMO SUSAHE,
MUNG NERIMO SENENGE..

KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..

KADUNG BUTUH MESTI NYANDING,
KADUNG KAREP MESTI MORO..
EMONG NERIMO SUSAHE,
MUNG NERIMO SENENGE..

KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Yo Wis]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[id: pwoqwzsw]
[00:01.94]Yo Wis – Kurnia Dewi
[00:32.94]
[00:35.94]>>>
[00:36.94]>>
[00:37.94]>
[00:38.94]YO WIS SUN GAWE LALI
[00:42.45]TEKO RING ATI..
[00:47.81]NONG AWAK RIKO,
[00:50.49]HANG TAU SUN DEMENI..
[00:57.11]YO WIS SUN GAWE LALI
[01:00.99]TEKO RING ATI..
[01:06.04]SING KIRO KEGUDO,
[01:09.22]OMONG RAYUAN NIRO..
[01:15.80]KADUNG BUTUH
[01:17.24]MESTI NYANDING,
[01:18.43]KADUNG KAREP MESTI MORO..
[01:21.04]EMONG NERIMO SUSAHE,
[01:22.73]MUNG NERIMO SENENGE..
[01:28.81]KADANG KADANG
[01:31.75]NGGALUH ATI
[01:32.13]DONG RUNGU SAMBATE..
[01:34.64]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[01:36.85]TEKO ONO KAREPE..
[01:39.55]KADANG KADANG
[01:40.46]NGGALUH ATI
[01:41.71]DONG RUNGU SAMBATE..
[01:43.94]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[01:45.81]TEKO ONO KAREPE..
[01:50.52]
[01:53.39]==kurnia dewi, yo wis==
[02:24.39]
[02:27.39]>>>
[02:28.39]>>
[02:29.39]>
[02:30.39]YO WIS SUN GAWE LALI
[02:34.97]TEKO RING ATI..
[02:39.95]NONG AWAK RIKO,
[02:42.12]HANG TAU SUN DEMENI..
[02:48.81]YO WIS SUN GAWE LALI
[02:52.88]TEKO RING ATI..
[02:58.04]SING KIRO KEGUDO,
[03:01.59]OMONG RAYUAN NIRO..
[03:07.68]KADUNG BUTUH
[03:09.00]MESTI NYANDING,
[03:10.38]KADUNG KAREP MESTI MORO..
[03:12.36]EMONG NERIMO SUSAHE,
[03:15.48]MUNG NERIMO SENENGE..
[03:20.49]KADANG KADANG
[03:22.86]NGGALUH ATI
[03:24.17]DONG RUNGU SAMBATE..
[03:26.60]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[03:28.48]TEKO ONO KAREPE..
[03:31.23]KADANG KADANG
[03:32.72]NGGALUH ATI
[03:33.52]DONG RUNGU SAMBATE..
[03:35.82]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[03:37.88]TEKO ONO KAREPE..
[03:41.62]
[03:44.35]KADUNG BUTUH
[03:46.34]MESTI NYANDING,
[03:47.10]KADUNG KAREP MESTI MORO..
[03:49.55]EMONG NERIMO SUSAHE,
[03:51.47]MUNG NERIMO SENENGE..
[03:57.26]KADANG KADANG
[03:59.78]NGGALUH ATI
[04:00.72]DONG RUNGU SAMBATE..
[04:03.08]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[04:05.20]TEKO ONO KAREPE..
[04:07.87]KADANG KADANG
[04:09.18]NGGALUH ATI
[04:10.24]DONG RUNGU SAMBATE..
[04:12.29]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[04:14.40]TEKO ONO KAREPE..
[04:18.25]
————-
Preview:

Digondol Kucing

Didi-Kempot_Rini-Epeledut_2
Versi: Didi Kempot ft. Rini Epeledut

Lk:
Botole garing, entek isine
Iwake ilang, digondhol kucing..
Tak ilang-iling, kari tilase
Tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing..

Pr:
Setengah mateng mas, tempe mendowan
Ngersakke pinten, ngangge surungan..
Setengah mendem mas, serba melayang
Nganti ra eling e e e, wis lali utang..

reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..

Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..

reff:
Lk:
Ngesir wong manis, larang regane
Tinggal noleh, digondhol kucing..
Ojo mung lamis, abang abang lambe
Tiwas tak pikir e e, digondhol kucing..

Pr:
Ngono yo ngono mas, ning ojo’ ngene
Ojo cemburu, trus gawe gawe..
Wong sampun telas mas, niki wektune
Biso dilanjut mas, ngibing neng kene..

reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..

Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..
Lk:
Sing disawer, digondhol kucing
—————–
[ver: lyrics]
[id: palvwzsw]
[ar: Didi Kempot-Rini Epeledut]
[ti: Digondol Kucing]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:01.11]Digondol Kucing
[00:03.11]by: Didi Kempot-Rini Epeledut
[00:04.11]
[00:06.11]Lk: Botole garing, entek isine
[00:12.52]Lk: Iwake ilang, digondhol kucing..
[00:18.15]Lk: Tak ilang-iling, kari tilase
[00:24.45]Lk: Tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing..
[00:30.18]Pr: Setengah mateng mas, tempe mendowan
[00:36.45]Pr: Ngersakke pinten, kangge surungan..
[00:42.46]Pr: Setengah mendem mas, terbang melayang
[00:48.32]Pr: Nganti ra eling e e e, wis lali utang..
[00:55.13]
[01:03.24]>>>
[01:04.24]>>
[01:05.24]>
[01:06.24]Lk: Angkat tangan tinggi-tinggi,
[01:09.93]Lk: Goyang liping sampai pagi,
[01:13.37]Lk: Miring sithik, ben tambah assoy..
[01:18.27]Pr: Jogedan ketiban sampur,
[01:22.02]Pr: Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
[01:25.18]Pr: Lapan enam mas, sing penting akur..
[01:30.69]
[01:51.00]>>>
[01:52.00]>>
[01:53.00]>
[01:54.00]Lk: Ngesir wong manis, larang regane
[02:00.39]Lk: Tinggal noleh, digondhol kucing..
[02:06.30]Lk: Ojo mung lamis, bang abang lambe
[02:12.13]Lk: Tiwas tak pikir e e, digondhol kucing..
[02:18.21]Pr: Ngono yo ngono mas, neng ojo’ ngene
[02:24.26]Pr: Ojo cemburu, trus gawe gawe..
[02:30.50]Pr: Wong sampun telas mas, niki wektune
[02:36.55]Pr: Biso dilanjut mas, ngibing neng kene..
[02:42.66]
[02:51.91]>>>
[02:52.91]>>
[02:53.91]>
[02:54.91]Lk: Angkat tangan tinggi-tinggi,
[02:57.73]Lk: Goyang liping sampai pagi,
[03:01.22]Lk: Miring sithik, ben tambah assoy..
[03:06.97]Pr: Jogedan ketiban sampur,
[03:10.02]Pr: Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
[03:13.12]Pr: Lapan enam mas, sing penting akur..
[03:17.22]Lk: Sing disawer, digondhol kucing
[03:25.45]
————-
Preview:

Andum Tresno

Pakne-Orient_Elly
Versi: Pakne Orient ft. Elly

Pr:
Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
Lk:
Dik..ora koyo adat saben,
Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..

Pr:
Mas..kae lintange gumebyar,
Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
Lk:
Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
Bareng mbulan kang ndadari..

Ft:
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

reff:
Pr:
Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
Lk:
Dik..ora koyo adat saben,
Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..

Pr:
Mas..kae lintange gumebyar,
Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
Lk:
Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
Bareng mbulan kang ndadari..

Ft:
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uvvuwbsw]
[ar: Pakne Orient f. Elly]
[ti: Andum Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.46]Andum Tresno
[00:47.46]Versi : Pakne Orient f. Elly
[00:50.46]
[00:53.46]>>>
[00:54.46]>>
[00:55.46]>
[00:56.46]Pr: Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
[01:04.51]Pr: Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
[01:13.25]Lk: Dik..ora koyo adat saben,
[01:21.70]Lk: Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..
[01:32.12]Pr: Mas..kae lintange gumebyar,
[01:40.72]Pr: Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
[01:50.99]Lk: Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
[02:00.65]Lk: Bareng mbulan kang ndadari..
[02:07.63]Ft: Eling dek jaman semono..
[02:12.55]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[02:17.11]Ft: Eling dek jaman semono..
[02:21.45]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[02:26.50]
[03:02.10]>>>
[03:03.10]>>
[03:04.10]>
[03:05.10]Pr: Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
[03:12.88]Pr: Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
[03:23.03]Lk: Dik..ora koyo adat saben,
[03:30.18]Lk: Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..
[03:40.38]Pr: Mas..kae lintange gumebyar,
[03:49.02]Pr: Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
[03:59.36]Lk: Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
[04:08.58]Lk: Bareng mbulan kang ndadari..
[04:17.89]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:22.09]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:26.82]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:31.03]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:36.01]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:40.01]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:44.66]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:48.96]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:54.26]
————-
Preview:

Trimo Sepi

Elton-Sodikromo_1
Versi: Elton Sodikromo

Yen kelingan marang sliramu,
Aku ora pinter turu..
Banyu mili songko mripatku,
Kowe katut angin merdu..
Kapan kapan biso petuk mene,
Karep ati kepengen ketemu slirane..

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

reff:
Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…
——————
[ver: lyrics]
[id: abswwbsw]
[ar: Elton Sodikromo]
[ti: Trimo Sepi]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.35]Trimo Sepi
[00:08.35]Versi : Elton Sodikromo
[00:10.35]
[00:13.35]>>>
[00:14.35]>>
[00:15.35]>
[00:16.35]Yen kelingan marang sliramu,
[00:22.29]Aku ora inter? turu..
[00:29.95]Banyu mili songko mripatku,
[00:36.30]Kowe katut angin merdu..
[00:43.21]Kapan kapan biso petuk mene,
[00:49.86]Karep ati kepengen ketemu slirane..
[00:58.02]Tansah keloro tansah nelongso,
[01:04.92]Yen kowe bakal lungo..
[01:12.13]Ojo nganti lali janji semono,
[01:19.07]Janji janji thek’e wong loro..
[01:26.33]Aku trimo sepi, ngenteni..
[01:32.60]Warase, tatuning iki..
[01:40.16]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[01:46.81]Loroning atiku dak ora ketemu..
[01:54.16]Ho ho ho…
[02:00.03]Tansah keloro tansah nelongso,
[02:06.56]Yen kowe bakal lungo..
[02:14.14]Ojo nganti lali janji semono,
[02:21.58]Janji janji thek’e wong loro..
[02:27.76]Aku trimo sepi, ngenteni..
[02:34.29]Warase, tatuning iki..
[02:41.01]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[02:48.35]Loroning atiku dak ora ketemu..
[02:55.58]Ho ho ho…
[03:00.37]
[03:03.27]==elton sodikromo, trimo sepi==
[03:11.27]
[03:14.27]>>>
[03:15.27]>>
[03:16.27]>
[03:17.27]Aku trimo sepi, ngenteni..
[03:24.44]Warase, tatuning iki..
[03:31.46]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[03:38.24]Loroning atiku dak ora ketemu..
[03:45.67]Loroning atiku dak ora ketemu..
[03:54.61]Ho ho ho…
[03:59.38]
————-
Preview:

Tresno Suci (iin bisono)

Iin-Bisono
Versi: Iin Bisono

Aku ngerti jroning ati tenan,
Yen bakale ora kaleksanan..
Ning tresnaku dudu mung dolanan,
Tanpo wates pindho dawaning dalan..

Sliramu mesti pancen ra percoyo,
Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
Ora selak katresnanku suci,
Dak antebi nganti tekaning pati..

Yen mbesuk’e,
Wis dadi duwek’e wong liyo..
Tak dongakke rip mulyo,
Kemulono slendang sutro..

Ning janjiku,
Wong urip bakale mati..
Ra biso nggandheng ing ndunyo,
Dak enteni ing lawange swargo..

reff:
Aku ngerti jroning ati tenan,
Yen bakale ora kaleksanan..
Ning tresnaku dudu mung dolanan,
Tanpo wates pindho dawaning dalan..

Sliramu mesti pancen ra percoyo,
Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
Ora selak katresnanku suci,
Dak antebi nganti tekaning pati..

Yen mbesuk’e,
Wis dadi duwek’e wong liyo..
Tak dongakke rip mulyo,
Kemulono slendang sutro..

Ning janjiku,
Wong urip bakale mati..
Ra biso nggandheng ing ndunyo,
Dak enteni ing lawange swargo..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Iin Bisono]
[ti: Tresno Suci]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: ukvnwpsw]
[00:00.04]Tresno Suci
[00:00.04]by: Iin Bisono
[00:17.04]
[00:20.04]>>>
[00:21.04]>>
[00:22.04]>
[00:23.04]Aku ngerti jroning ati tenan,
[00:30.32]Yen bakale ora kaleksanan..
[00:37.97]Ning tresnaku dudu mung dolanan,
[00:45.29]Tanpo wates pindho dawaning dalan..
[00:52.55]Sliramu mesti pancen ra percoyo,
[00:59.62]Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
[01:07.00]Ora selak katresnanku suci,
[01:14.20]Dak antebi nganti tekaning pati..
[01:21.96]Yen mbesuk’e,
[01:26.04]wis dadi duwek’e wong liyo..
[01:35.04]Tak dongakke urip mulyo,
[01:43.26]kemulono slendang sutro..
[01:49.79]Ning janjiku,
[01:55.07]wong urip bakale mati..
[02:02.78]Ra biso nggandheng ing ndunyo,
[02:08.51]Dak enteni ing lawanging swargo..
[02:15.81]
[02:18.15]=iin bisono, tresno suci=
[02:28.03]
[02:31.03]>>>
[02:32.03]>>
[02:33.03]>
[02:34.03]Aku ngerti jroning ati tenan,
[02:40.16]Yen bakale ora kaleksanan..
[02:47.85]Neng tresnaku dudu mung dolanan,
[02:54.46]Tanpo wates pindho dawaning dalan..
[03:01.21]Sliramu mesti pancen ra percoyo,
[03:07.69]Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
[03:14.90]Ora selak katresnanku suci,
[03:21.72]Dak antebi nganti tekaning pati..
[03:28.86]Yen mbesuk’e,
[03:33.27]wis dadi duwek’e wong liyo..
[03:41.29]Tak dongakke urip mulyo,
[03:49.35]kemulono slendang sutro..
[03:56.16]Neng janjiku, wong urip bakale mati
[04:09.14]Ra biso nggandheng ing ndunyo,
[04:14.14]Dak enteni ing lawanging swargo..
[04:22.94]
————-
Preview: