Kelangan Tresno

Versi: Joko Tingkir

Naliko ketemu dekne mesem ngguyu,
Atiku dadi ragu..
Opo tenan kae sing tak tunggu-tunggu,
Atiku rindu..

Ra nyono ra ngiro bakal dadi loro,
Rasane atiku..
Nggowo priyo liyo,
Mlaku bareng gandengan asto..

Saikine ngerti yen lungamu kae,
Amung sujono..
Ora kondo kondo yen bakal mengkene,
Terus dadine..

Loro ati iki ora bakal mari,
Mergo diblenjani..
Jare isih tresno,
Kowe ninggal lungo golek wong liyo..

reff:
Kelangan tresno koyo ngene rasane,
Urip ono ndunyo ora ono gunane..
Wis kadhung loro ora ono tambane,
Tombo sejatine mung awake dewe..

reff:
Naliko ketemu dekne mesem ngguyu,
Atiku dadi ragu..
Opo tenan kae sing tak tunggu-tunggu,
Atiku rindu..

Ra nyono ra ngiro bakal dadi loro,
Rasane atiku..
Nggowo priyo liyo,
Mlaku bareng gandengan asto..

Saikine ngerti yen lungamu kae,
Amung sujono..
Ora kondo kondo yen bakal mengkene,
Terus dadine..

Loro ati iki ora bakal mari,
Mergo diblenjani..
Jare isih tresno,
Kowe ninggal lungo golek wong liyo..

reff:
Kelangan tresno koyo ngene rasane,
Urip ono ndunyo ora ono gunane..
Wis kadhung loro ora ono tambane,
Tombo sejatine mung awake dewe..
Tombo sejatine mung awake dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *