Janji Januari

Versi: Asih Bulak

Januari tansah ngelingake,
Januari wiwitane..
Nalikane..aku kowe..,
Ngucapake, janji tresno selawase..

Ora ono liyo yo mung kowe,
Seprono nganti seprene..
Telung taun, nggonku nyuwun biso njogo
Roso tresno nganti kowe teko..

Januari..(januari), taun iki jare kowe bali
Neng kene aku ra sabar ngenteni..
Ngenteni.., ngenteni..
Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
Aku percoyo yen kowe ra lali,
Janji..bakal bali..

“saktenane aku pancen pengen bali,
nanging kahananku isih koyo mengkene,
aku ugo kangen kowe cah ayu”

reff:
Ora ono liyo yo mung kowe,
Seprono nganti seprene..
Telung taun, nggonku nyuwun biso njogo
Roso tresno nganti kowe teko..

Januari..(januari), taun iki jare kowe bali
Neng kene aku ra sabar ngenteni..
Ngenteni.., ngenteni..
Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
Aku percoyo yen kowe ra lali,
Janji..bakal bali..

(Januari.., jane ati iki pengen bali)
(Nanging kahanan ra biso ngerteni..)
(Jane pengen bali..)
Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
Aku percoyo yen kowe ra lali,
Janji..bakal bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *