Diplokoto

Versi: Ratna Antika

Tanggal telung puluh ndek wingi, aku budhal neng mbali
Sms neng sliramu, dudu soko aku..
Mergo hpku ndek wingi, disilih bulikku
Dekne sing mekso aku, ninggalke sliramu..

Sakwise neng mbali, aku buru ngerti
Yen diplokoto di apekki..
Jare bulikku penak neng mbali,
Ngedep warung warung kopi..

Nyatane bulikku neng mbali,
Tibakno dadi mucikari..
Aku saiki ora biso bali,
Tulung kangmas ko’ endangi..

Tanggal telung puluh ndek wingi, aku budhal neng mbali..
Sms neng sliramu, dudu soko aku..
Mergo hpku ndek wingi, disilih bulikku
Dekne sing mekso aku, ninggalke sliramu..

reff:
Sakwise neng bali, aku buru ngerti
Yen diplokoto di apekki..
Jare bulikku penak neng mbali,
Ngedep warung warung kopi..

Nyatane bulikku neng mbali,
Tibakno dadi mucikari..
Aku saiki ora biso bali,
Tulung kangmas ko’ endangi..

Tanggal telung puluh ndek wingi, aku budhal neng mbali..
Sms neng sliramu, dudu soko aku..
Mergo hpku ndek wingi, disilih bulikku
Dekne sing mekso aku, ninggalke sliramu..

Nyatane bulikku neng mbali,
Tibakno dadi mucikari..
Aku saiki ora biso bali,
Tulung kangmas ko’ endangi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *