Diblenjani

Versi: Titin Jayanti

Janjine tresnamu mung kanggo aku,
Jebule saiki kok ninggal aku..
Wis limang sasi mas anggonku ngenteni
Jebule sampean malah ingkar janji..

Rasane atiku koyo ra lilo,
Yen ngerti sampean karo wong liyo..
Banjur kepiye mas nggon tanggung-jawabmu,
Karo jabang bayi sing bakal dadi anakmu..

reff:
Duh..ngene rasane,
Yen urip dewe,
Nanggung bayi neng kandungan..
Yen tak umpamakke,
Koyo pring-pringan,
Sing gapuk mergo kudanan..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

reff:
Rasane atiku koyo ra lilo,
Yen ngerti sampean karo wong liyo..
Banjur kepiye mas nggon tanggung-jawabmu,
Karo jabang bayi sing bakal dadi anakmu..

reff:
Duh..ngene rasane,
Yen urip dewe,
Nanggung bayi neng kandungan..
Yen tak umpamakke,
Koyo pring-pringan,
Sing gapuk mergo kudanan..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *