Cewek Gaul

Versi: Jithul

Ibarat kembang, kowe isih wangi
Ibarat tebu, kowe pancen legi..
Akeh tawon, kang podo nyedak’i
Nyesep sari, sarine kembang melati..

Budhal isuk, mulihe mesti sore
Rambute abang, ditato alise..
Sing nggandhengi, sabendino seje
Gonta ganti, pacare ono selawe..

Cewek cewek gaul,
Yen ngguyu untune gingsul..
Soyo pantes,
Yen nganggo erok sak dengkul..

Cewek cewek cewek gaul,
Ngisor nduwur kabeh gaul..
Yen lumaku,
Bokonge menthul menthul..

Sopo wonge, sing ora clegukan
Nyawang bokong, bodine koyo dandang..
Tumpak’ane, sepeda motor lanang
Cewek gaul, ayune sak kecamatan..

reff:
Ibarat kembang, kowe isih wangi
Ibarat tebu, kowe pancen legi..
Akeh tawon, kang podo nyedak’i
Nyesep sari, sarine kembang melati..

Budhal isuk, mulihe mesti sore
Rambute abang, ditato alise..
Sing nggandhengi, sabendino seje
Gonta ganti, pacare ono selawe..

Cewek cewek gaul,
Yen ngguyu untune gingsul..
Soyo pantes,
Yen nganggo erok sak dengkul..

Cewek cewek cewek gaul,
Ngisor nduwur kabeh gaul..
Yen lumaku,
Bokonge menthul menthul..

Sopo wonge, sing ora clegukan
Nyawang bokong, bodine koyo dandang..
Tumpak’ane, sepeda motor lanang
Cewek gaul, ayune sak kecamatan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *