Aku Minggat

Versi: Titin Jayanti

Mas.. sepurone wae,
Aku lungo ora pamit kowe..
Pamitku neng pasar arep tuku trasi,
Nanging nyatane kowe tak apusi..

Mas.. sepurone wae,
Aku minggat ora pamit kowe..
Sepuluh taun urip karo kowe,
Kowe sering nglarani atiku..

Sepurone mas, sepurone (sepurone)..
Aku lungo aku minggat ra pamit kowe..
Sepurone mas, sepurone (sepurone)..
Aku ngerti kowe bingung mikirne aku..

Sing tak jaluk mas lalekno aku,
Iki wis dadi pilihan uripku..

reff:
Mas.. sepurone wae,
Aku lungo ora pamit kowe..
Pamitku neng pasar arep tuku trasi,
Nanging nyatane kowe tak apusi..

Sepurone mas, sepurone (sepurone)..
Aku lungo aku minggat ra pamit kowe..
Sepurone mas, sepurone (sepurone)..
Aku ngerti kowe bingung mikirne aku..

Sing tak jaluk mas lalekno aku,
Iki wis dadi pilihan uripku..

Sepurone mas, sepurone (sepurone)..
Aku lungo aku minggat ra pamit kowe..
Sepurone mas, sepurone (sepurone)..
Aku ngerti kowe bingung mikirne aku..

Sing tak jaluk mas lalekno aku,
Iki wis dadi pilihan uripku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *