Panglipure Ati

Versi: Engkong Ari

Wis pirang windu,
Aku urip bebarengan karo sliramu..
Naliko urip susah, duweku mung tresnamu..
Saiki.., urip bungah, amargo anak lan putu..

Rino lan wengi, aku mung biso amemuji..
Mugo-mugo gusti, ingkang moho suci..
Paring dalan padang, mring uripku iki
Paring sabar lan nrimo ing pandume,
Kang gawe, tentreme ati..

Ing tembe mburi,
Yen aku lan sliramu, biso panjang yuswo..
Sak ibo senenge ati, nyawang uwohing tresnamu
Podo sayuk lan rukun, sarto bekti
Mung kuwi panglipure ati..
Podo sayuk lan rukun, sarto bekti
Mung kuwi panglipure ati..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *