Nyandhing Geni

Versi: Catur Arum

Mesem lan unyik riko,
Sak benere tangise batine..
Wong wadon endi hang gelem,
Nyandhing geni hang keliwat iki..

Kari putih atin riko,
Ngedum roso ketalang welase..
Pasrah mentah paran jare,
Ngumbar esem nangis njero batine..

reff:
Riko kembang,
Mulo riko kembange kembang..
Masio kesapu angin,
Tambah mekar semebrung arum..

Iku tondho hang nyoto,
Kabeh mau welase pengeran..

reff:
Mesem lan unyik riko,
Sak benere tangise batine..
Wong wadon endi hang gelem,
Nyandhing geni hang keliwat iki..

Kari putih atin riko,
Ngedum roso ketalang welase..
Pasrah mentah paran jare,
Ngumbar esem nangis njero batine..

reff:
Riko kembang,
Mulo riko kembange kembang..
Masio kesapu angin,
Tambah mekar semebrung arum..

Iku tondho hang nyoto,
Kabeh mau welase pengeran..

reff:
Sun sing biso ngadhangi,
Sun gedigi mulo wis garise..
Tapi welas hang sejati,
Sing biso ilang mung riko hang nduwe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *