Ngepek Tonggo

Versi: Een Joglo

Numpak sepur, sepure kelinci
Pancen aku ora wani..
Ora wani nembung, opo maneh ngambung
Sakjane aku, loro wuyung..

Numpak andhong, opo numpak dokar
Aduh ayune tonggoku sing anyar..
Pancen ayu tenan, pingine kenalan
Nanging ati iki ora tekan..

Roso kaget ra percoyo,
Bocahe kondho ugo tresno..
Duh bungahe atiku,
Koyo siniram banyu sewindu..

Weleh weleh weladalah,
Bocahe malah menyang omah..
Aku dadi salah tingkah,
Awakku ra iso obah..

reff:
Numpak andhong, opo numpak dokar
Aduh ayune tonggoku sing anyar..
Pancen ayu tenan, pingine kenalan
Nanging ati iki ora tekan..

Roso kaget ra percoyo,
Bocahe kondho ugo tresno..
Duh bungahe atiku,
Koyo siniram banyu sewindu..

Weleh weleh weladalah,
Bocahe malah menyang omah..
Aku dadi salah tingkah,
Awakku ra iso obah..

Timbang ra ono,
Tonggo dewe yo ra popo..
Yen wis pesthi jodhone,
Tonggo dewe dadi bojo..

Timbang ra ono,
Tonggo dewe yo ra popo..
Yen wis pesthi jodhone,
Tonggo dewe dadi bojo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *