Senadyan

Versi: Engkong Ari

Yen tak matke,
Yen tak sawang-sawang..
Ing samubarang, merak ati katone
Lan tanpo pamrih, yen tumandang gawe..

Lanang wadon,
Endah solah bawane..
Sabendinane, coro londo wicarane
Lan tansah asih, mring sak podho pepadhane..

Senadyan neng suriname, lahir lan uripe
Nanging ora dilalekke jawane,
Nganti saiki, ora lali..
Nguri-uri piwelinge leluhure..

3 comments

  • “senadyan neng suriname”

    yen tak matke..
    yen tak sawang-sawang
    ing samubarang merak ati katone
    lan tanpo pamrih yen tumandang gawe

    lanang wadon
    endah solah bawane
    sabendinane coro londo wicarane
    lan tansah asih mring sak podho-pepadhane

    senadyan neng Suriname lair lan uripe
    nanging ora dilalekke jawane
    nganti saiki ora lali
    nguri-uri piwelinge leluhure.

  • matur nuwun mas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *