Ra Sanggup


Versi: Dewi Asty

Ra sanggup aku ra sanggup,
Tenan aku ra sanggup..
Yen to urip iki,
Tanpo sliramu..

Ra kuat aku ra kuat,
Jujur kondho ra kuat..
Mergo kulinoku cedhak nang sandhingmu,
Aku ra sanggup ra sanggup..

Abote atiku koyo nyonggo watu,
Sabendino kangen ra biso turu..
Sak kecape crito,
Ra bakal aku ninggalke sliramu..

Roso tresno iki koyo banyu mili,
Amargo tresno ning kersoning ati..
Mulo kuwi ojo,
Tak suwun atiku ojo dilarani..

reff:
Ra kuat aku ra kuat,
Jujur kondho ra kuat..
Mergo kulinoku cedhak nang sandhingmu,
Aku ra sanggup ra sanggup..

Abote atiku koyo nyonggo watu,
Sabendino kangen ra biso turu..
Sak kecape crito,
Ra bakal aku ninggalke sliramu..

Roso tresno iki koyo banyu mili,
Amargo tresno ning kersoning ati..
Mulo kuwi ojo,
Tak suwun atiku ojo dilarani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *