Suk Kapan (pak’e thole)

Versi : Pak’e Thole

Pancen loro tak roso,
Bareng sliramu kondho..
Pengen medhot tresno aku tanpo dosa,
Atiku dadi nelongso..

Pancen loro tak roso,
Bareng kancaku crito..
Sliramu keno gudho karo priyo liyo,
Atiku tambah gelo..

reff:
Suk kapan, sliramu bakale kelingan
Naliko pacaran, mlaku bebarengan
Gandhengan tangan..

Suk kapan, sliramu bakale kelingan
Naliko kudanan, mlaku reruntungan
Rerangkulan..

Pancen loro tak roso,
Bareng sliramu kondho..
Pengen medhot tresno aku tanpo dosa,
Atiku dadi nelongso..

Pancen loro tak roso,
Bareng kancaku crito..
Sliramu keno gudho karo priyo liyo,
Atiku tambah gelo..

reff:
Suk kapan, sliramu bakale kelingan
Naliko pacaran, mlaku bebarengan
Gandhengan tangan..

Suk kapan, sliramu bakale kelingan
Naliko kudanan, mlaku reruntungan
Rerangkulan..

Pancen loro tak roso,
Bareng sliramu kondho..
Pengen medhot tresno aku tanpo dosa,
Atiku dadi nelongso..

Pancen loro tak roso,
Bareng kancaku crito..
Sliramu keno gudho karo priyo liyo,
Atiku tambah gelo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *