Jam Siji Keliwat

Versi: Mus Mujiono

Jam piro iki yo?..
Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Bintange awe-awe,
Wedange wedang kopi..
Pilihno aku klambi..,
Ndek mbiyen ono jam kuno..

reff:
Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Bintange awe-awe,
Wedange wedang kopi..
Pilihno aku klambi..,
Ndek mbiyen ono jam kuno..

Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *