Buk Renteng

Versi: Tohir Rio

Aduh mana tahan,
Yen kelingan sepisanan..
Ketemuan neng papan,
Indah menawan..

Sesawangan asri,
Dadi kunci poro tani..
Anglam-lami sak ndunyo,
Mung ono siji..

Tinggalan walandi, ..
Dadi sejarah kang mesti
Nganti tekan saiki,
Isih jejeg lan abadi..

Buk renteng kuwi jenenge,
Buk renteng ampuh dawane..
Buk renteng pun? ninggal janji,
Tresnaku kang suci..

Buk renteng kenangan kuwi,
Buk renteng ra bakal lali
Buk renteng angkat janji,
Sehidup semati..

reff:
Aduh mana tahan,
Yen kelingan sepisanan..
Ketemuan neng papan,
Indah menawan..

Sesawangan asri,
Dadi kunci poro tani..
Anglam-lami sak ndunyo,
Mung ono siji..

Tinggalan walandi, ..
Dadi sejarah kang mesti
Nganti tekan saiki,
Isih jejeg lan abadi..

Buk renteng kuwi jenenge,
Buk renteng ampuh dawane..
Buk renteng pun? ninggal janji,
Tresnaku kang suci..

Buk renteng kenangan kuwi,
Buk renteng ra bakal lali
Buk renteng angkat janji,
Sehidup semati..

Buk renteng kuwi jenenge,
Buk renteng ampuh dawane..
Buk renteng pun? ninggal janji,
Tresnaku kang suci..

Buk renteng kenangan kuwi,
Buk renteng ra bakal lali..
Buk renteng angkat janji,
Sehidup semati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *