Mergo Riko

Versi: Catur Arum

Mergo riko, isun loro ati
Sampek ngenes, yoro batin iki..
Kadung ngomong, urip bareng selawase
Yo nyatane, luput nong janjine..

Penjaluke, yo wis sun turuti
Sun imbangi, tetep sing ngerti..
Malah riko gawe larane ati,
Sun anteni, noring dino mburi..

reff:
Masio tah, isun nong kadoan
Umboro.., golet ademe ati
Timbang kumpul, riko ngeloro ati
Aluk pisah, sun urip dewekan..

Apuwo tah, nasib kari gedigi
Iki kembange, urip nong dunyo..
Iki kabeh.., abote wong keneng gudho
Kadhung sing kuat, yo bakal ciloko..

reff:
Masio tah, isun nong kadoan
Umboro.., golet ademe ati
Timbang kumpul, riko ngeloro ati
Aluk pisah, sun urip dewekan..

Apuwo tah, nasib kari gedigi
Iki kembange, urip nong dunyo..
Iki kabeh.., abote wong keneng gudho
Kadhung sing kuat, yo bakal ciloko..

Penjaluke, yo wis sun turuti
Sun imbangi, tetep sing ngerti..
Malah riko gawe larane ati,
Sun anteni, noring dino mburi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *