Kuwarasan

Versi: Dewi Asty

Umpomo wit-witan ijo godhonge,
Yen titi wancine thukul kembange..
Koyo sing wis tak rasakke,
Katresnanku marang kowe..

Biyen kekancan yo mung kekancan,
Saiki pacaran disayang-sayang..
Ora kroso ora ngiro,
Thukul jalaran kulino..

Yo mung kowe ra ono liyane,
Tak pasrahke urip nganti tembe..

Suriname kenangan..(suriname kenangan)
Ing desomu kuwarasan..
Ketemu sepisanan yo mung sawang-sawangan,
Uwis ketekan..

Suriname kenangan..(suriname kenangan)
Ing desomu kuwarasan..
Najan urip neng holland aku tansah kelingan,
Tansah kelingan..

Umpomo wit-witan ijo godhonge,
Yen titi wancine thukul kembange..
Koyo sing wis tak rasakke,
Katresnanku marang kowe..

Biyen kekancan yo mung kekancan,
Saiki pacaran disayang-sayang..
Ora kroso ora ngiro,
Thukul jalaran kulino..

Yo mung kowe ra ono liyane,
Tak pasrahke urip nganti tembe..

Suriname kenangan..(suriname kenangan)
Ing desomu kuwarasan..
Ketemu sepisanan yo mung sawang-sawangan,
Uwis ketekan..

Suriname kenangan..(suriname kenangan)
Ing desomu kuwarasan..
Najan urip neng holland aku tansah kelingan,
Tansah kelingan..

reff:
Yo mung kowe ra ono liyane,
Tak pasrahke urip nganti tembe..

Suriname kenangan..(suriname kenangan)
Ing desomu kuwarasan..
Ketemu sepisanan yo mung sawang-sawangan,
Uwis ketekan..

Suriname kenangan..(suriname kenangan)
Ing desomu kuwarasan..
Najan urip neng holland aku tansah kelingan,
Tansah kelingan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *