Si Mbok

Versi: Jhony Sayekti

Sangang wulan.., ku diemban
Deneng si mbok.., ing padharan..
Nalikone.., si mbok kemban
Rekasane.., ra karuan..

Sahinggo.., si mbok nyuwun tulung
Dumateng gusti moho agung..
Duh gusti.., mugi panjenengan
Paring slamet lan kesuburan..

Putro iki.., durung bekti
Sing durhoko.., neng wong tuwo..

reff:
Ridhomu gusti, ridhone wong tuwo
Murkomu gusti ugi murkone wong tuwo..
Pramilo gusti, nyuwun ngapuro
Sekathahing dosa-dosa kawulo..

Ugi dosa.., tiyang sepuh kulo..
Tebihaken saking geni neroko..
Putro iki.., durung bekti
Sing durhoko.., neng wong tuwo..

reff:
Ridhomu gusti, ridhone wong tuwo
Murkomu gusti ugi murkone wong tuwo..
Pramilo gusti, nyuwun ngapuro
Sekathahing dosa-dosa kawulo..

Ugi dosa.., tiyang sepuh kulo..
Tebihaken saking geni neroko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *