Serabi Ayu

Versi: Didi Kempot

Pengen jajan, yen wis cocok ojo ngenyang
Bayarane, yen iso jo nganti kurang
Sing tak suwun, ojo koyo mengkono
Ora becik, gawe rugine wong liyo..

Srabi ayu tengahe ono coklate,
Enak tenan, akeh sing podo nyatakke
Aku dewe, mangan pisan ketagihan
Pengen nambah, wong rasane enak tenan..

reff:
Srabi ayu, anane neng kutho solo
Ati gelo, tiwas teko ra ngrasakno
Monggo sami, monggo sami dho ngincipi
Srabine ayu, bukak sore nganti bengi..

Bakule srabi ayu akeh langganane,
Kesengsem atiku, nyawang rupane sing ayu..

reff:
Srabi ayu tengahe ono coklate,
Enak tenan, akeh sing podo nyatakke
Aku dewe, mangan pisan ketagihan
Pengen nambah, wong rasane enak tenan..

reff:
Srabi ayu, anane neng kutho solo
Ati gelo, tiwas teko ra ngrasakno
Monggo sami, monggo sami dho ngincipi
Srabine ayu, bukak sore nganti bengi..

Bakule srabi ayu akeh langganane,
Kesengsem atiku, nyawang rupane sing ayu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *