Kowe Pancen Jodoku

Versi: Ina

Kok kebangeten, tresnaku nggo kowe
Rino lan wengi, kowe tak impekke..
Wiwit biyen, kowe tak tresnani
Opo mesemmu, sing dadi nyenengke ati..

Pancen kowe, jodoku saklawase
Ora biso, kowe tak nglalekke..
Opo karepku, mesti mbok turuti
Dadi bojomu uripku, pancen suci oh..

Aku ra tau, ati mbok gawe gede
Mergo atimu, kuwi pancen gemati..
Aku rumongso, kowe tresno aku
Mulo saiki, jo nganti dadi tukar padu..

reff:
Pancen kowe, jodoku saklawase
Ora biso, kowe tak nglalekke..
Opo karepku, mesti mbok turuti
Dadi bojomu uripku, pancen suci oh..

Aku ra tau, ati mbok gawe gede
Mergo atimu, kuwi pancen gemati..
Kokkebangeten, tresnaku nggo kowe
Rino lan wengi, kowe tak impekke..
Hu..hu..hu..hu…, hu..hu..hu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *