Pisahan (titin jayanti)


Versi: Titin Jayanti

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe, ra ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe, ra biso didandani..

reff:
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe, ra ono kecocokan..

reff:
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe, ra ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe, ra biso didandani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *