Jerune Welas


Versi: Catur Arum

Ampak ampak ring stasiun,
Lengo wangi botole biru..
Riko kapak awak isun,
Angger bengi sing biso turu..

Sawah tegal sun singkali,
Talang uwangan sun ileni..
Kelendi akal sun diwelasi,
Sun sanjani raino bengi..

Sing..ono..,
Ibarat biso ngumpamakno..
Je..rune..,
Welas sun nyang riko..

Ati..iki..,
Mulo sing keneng diungkiri..
Welas hang suci,
Mulo angel diilangi..

reff:
Ampak ampak ring stasiun,
Lengo wangi botole biru..
Riko kapak awak isun,
Angger bengi sing biso turu..

Sawah tegal sun singkali,
Talang uwangan sun ileni..
Kelendi akal sun diwelasi,
Sun sanjani raino bengi..

Sing..ono..,
Ibarat biso ngumpamakno..
Je..rune..,
Welas sun nyang riko..

Ati..iki..,
Mulo sing keneng diungkiri..
Welas hang suci,
Mulo angel diilangi..
Mulo angel diilangi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *