Endahe Werno

Versi: Engkong Ari

Senadyan, ora mung sliramu
Ono ing, sakjrone uripku
Nanging aku ora lali,
Naliko, hasanmu kang pisanan tak bantu
Ooo.., ooo..,ooo.., ooo..,ooo.., ooo..,
Ora bakal lali..

Wis adoh anggonku lumaku,
Pancen mung sliramu,
Sing isih ono, neng atiku
Tak ibo senenge atiku,
Yen aku biso, ngawujudke..

Endahe werno lan sak iramane,
Kang wus dadi janjiku, marang sliramu..
Endahe werno lan sak iramane,
Kang wus dadi janjiku, marang sliramu..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *