Cah Ayu Mburi Omah


Versi: Paijo Londo

Mung tansah eling esemmu,
Cah ayu mburi omahku..
Roso kang ora keconggah ati,
Aku kepranan sliramu..

Kasulistyaning kang nandes mripat,
Nganti tumurun ing ati..
Mrasuk sumebar ing sanubari,
Kowe kang ngruntuhke ati..

Wanodya ayu sing merak ati,
Sliramu sing tak tresnani..
Gumrengseng rasane ati,
Saben ndeleng esemu cah ayu..

reff:
Wanodya ayu sing merak ati,
Sliramu sing tak tresnani..
Gumrengseng rasane ati,
Saben ndeleng esemu cah ayu..

Mung tansah eling esemmu,
Cah ayu mburi omahku..
Roso kang ora keconggah ati,
Aku kepranan sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *