Meblok Meblok

Versi: Murni Asih

“lk: we..lah, kowe ki dandan dewe arep neng endi to..
lk: mbok sing cetho.., arep arisan? po janjian..
lk: mosok lambe nganti bang-jo.,
pr: ah…mau tau aja!”

Lk: Piyik opo doro..
Pr: Luwih becik, yen kangmas tansah percoyo
Lk: Kadhal lha kok boyo,
Pr: Ora kodal aku diganggu wong liyo..

Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
Pr: Tresnaku , ra keliyo..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

reff:
“pr: aku budhal yo pakne..
lk: yo wis karepmu, bu..bu..
lk: angger tak takoni malah njenthit-njethit..
lk: haning piye, lha wong kowe yo bojoku, sing paling ayu,nomer satu
lk: lha kok nekat emen to yo.., sendal selen wae dinggo..
pr: eh ala iyo pak’e”

Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
Pr: Tresnaku , ra keliyo..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *