Ketenggor Susu

Versi: Lisa RCL ft. Teguh Ribawanto,SS

Pr:
Kangmas.., monggo mampir mriki
Kangmas.., jajan werno warni
Monggo sami dinikmati,
Rasane ora nguciwani,
Rego dijamin murah sekali..

Lk:
Mbakyu.., aku njaluk kopi
Mbakyu.., campuren susu asli
Larang sithik ora perduli,
Neng segere setengah mati,
Tambah esemanmu sing ngranani..

reff:
Pr:
Kangmas.., sampean ojo ngrayu
Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
Rayuan gombal tak perlu,
Ning wani mbayar kopi susu,
Totalane mung limolas ewu..

Lk:
Mbakyu.., pancen tak niati
Mbakyu.., aku ra ingkar janji
Piro wae tak bayari,
Wong susumu sedap sekali,
Ketenggor tetap senang dihati..

reff:
Lk:
Mbakyu.., jan nikmat kopine
Mbakyu.., manis koyo bakule
Wis terbukti pancen oke,
Atiku njur gunjing rasane,
Gemes kepengen nyuwel pipine..

reff:
Pr:
Kangmas.., sampean ojo ngrayu
Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
Rayuan gombal tak perlu,
Ning wani mbayar kopi susu,
Totalane mung limolas ewu..

Lk:
Mbakyu.., pancen tak niati
Mbakyu.., aku ra ingkar janji
Piro wae tak bayari,
Wong susumu sedap sekali,
Ketenggor tetap senang dihati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *