Pitik Ilang

Versi: Een Joglo

Wira-wiri tak goleki menyang endi,
Genten genti tonggo-tonggo tak takoni,
Jarene.., kabeh ora ngerti
Kesele.., anggonku ngenteni..
Mumete,,, sirahku iki,
Wis telung dino durung bali..

Arep lapor pak polisi ora wani,
Golek dukun pinter tekan ngendi endi,
Sajene.., wis tak cawisi
Ngobong menyan barang aku ora lali,
Jebule.., dukune ora mandi
Tak tunggu rong sasi ora bali..

Pitikku ilang.., petog..
Pitikku ilang.., petog..
Babon siji, tak openi lan tak sayang..
Lemu ginak-ginuk, ginak-ginuk lemu..
Aduh bingung, rong sasi ora ketemu..

Pitikku ilang.., petog..
Pitikku ilang.., petog..
Pitik cilik, bareng gede pinter mblayang..
Opo wis ra krasan, opo kurang pakan..
Aduh biyung, aduh ciloko tenanan..

reff:
Arep lapor pak polisi ora wani,
Golek dukun pinter tekan ngendi endi,
Sajene.., wis tak cawisi
Ngobong menyan barang aku ora lali,
Jebule.., dukune ora mandi
Tak tunggu rong sasi ora bali..

Pitikku ilang.., petog..
Pitikku ilang.., petog..
Babon siji, tak openi lan tak sayang..
Lemu ginak-ginuk, ginak-ginuk lemu..
Aduh bingung, rong sasi ora ketemu..

Pitikku ilang.., petog..
Pitikku ilang.., petog..
Pitik cilik, bareng gede pinter mblayang..
Opo wis ra krasan, opo kurang pakan..
Aduh biyung, aduh ciloko tenanan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *