Kangen (suliyana)


Versi: Suliyana

Riko kang sun kangeni,
Riko kang sun welasi..
Riko kang sun demeni,
Lan riko kang sun anteni..

Madhang koyo ambi riko,
Ngombe koyo ambi riko..
Turu koyo ambi riko,
Kabeh kabeh koyo riko..

reff:
Kakang isun welas riko,
Rambut kuping lambe kabeh podo..
Parane kang sun welasi,
Lan parane kang sun kangeni..

Riko kang sun kangeni,
Riko kang sun welasi..
Riko kang sun demeni,
Lan riko kang sun anteni..

reff:
Kakang isun welas riko,
Rambut kuping lambe kabeh podo..
Parane kang sun welasi,
Lan parane kang sun kangeni..

Riko kang sun kangeni,
Riko kang sun welasi..
Riko kang sun demeni,
Lan riko kang sun anteni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *