Wadung Pari

Versi: Eka Marcella

Kala waktu, masih demenan
Emane, ora kejagan..
Sawise dadi sawiji,
Sering nggebugi..

Rumah tangga, karo sampean
Lara ati, lara badan..
Sulaya, ning ijab kabul
Janjine rukun..

reff :
Due laki enteng tangan,
Aduh kakang, kula bli tahan..

Wadung pari wadung pari,
Keduhung, tinemu ngguri..
Keduhung, tinemu ngguri..

Rumah tangga, karo sampean
Lara ati, lara badan..
Sulaya, ning ijab kabul
Janjine rukun..

reff :
Due laki enteng tangan,
Aduh kakang, kula bli tahan..

Wadung pari wadung pari,
Keduhung, tinemu ngguri..
Keduhung, tinemu ngguri..

Kala waktu, masih demenan
Emane, ora kejagan..
Sawise dadi sawiji,
Sering nggebugi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *