Sing Duwe Isin

Versi: Catur Arum

Eman eman hang dieman eman,
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,
Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning..
Kebacut, sing duwe isin..

Sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo..
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen, wong seru demene
Masiyo-masiyo wong demen, kari sing toleh-toleh
Koyo-koyo, sing ono liyane maning..
Kebacut, sing duwe isin..

reff:
Sawangen werane dunyo,
Ring kono kembang kumbang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang..

Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang disanding duwene uwong..

reff:
Eman eman hang dieman eman,
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,
Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning..
Kebacut, sing duwe isin..

Sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo..
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen, wong seru demene
Masiyo-masiyo wong demen, kari sing toleh-toleh
Koyo-koyo, sing ono liyane maning..
Kebacut, sing duwe isin..

reff:
Sawangen werane dunyo,
Ring kono kembang kumbang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang..

Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang disanding duwene uwong..

Hang disanding duwene uwong..
Hang disanding duwene uwong..
Hang disanding duwene uwong..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *