Mendung Mentiung Langit Tulungagung

Versi: Nur Bayan

Aku amung biso ngroso nelongso,
Nyawang sliramu sesandhingan,
Melengkung janur, kuning neng gawangan
Trenyuh atiku kelingan..

Kusumawicitra sing dadi seksine,
Nyinekseni tresnaku mring kowe,
Tansah ngelayung, mung tansah ngelamun
Eling naliko kayuyun..

Mendung mentiung langit tulungagung,
Mayungi tresnoku sing wurung,
Neng gisik dermogo, waduk wonorejo
Nangis atiku nelongso..

Aku mung biso nahan eluhku,
Koyo ra lilo aku kelangan sliramu,
Duh gusti kuatno atiku nyeksekne slirane,
Sesandhing priyo liyo, pilihan wong tuwo..

reff :
Mendung mentiung langit tulungagung,
Mayungi tresnoku sing wurung,
Neng gisik dermogo, waduk wonorejo
Nangis atiku nelongso..

Aku mung biso nahan eluhku,
Koyo ra lilo aku kelangan tresnamu,
Duh gusti kuatno atiku nyeksekne slirane,
Sesandhing..

Aku mung biso nahan eluhku,
Koyo-koyo ra lilo aku kelangan,
Duh gusti kuatno atiku nyeksekne slirane,
Sesandhing priyo liyo, pilihan wong tuwo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *