Kembang Tulip


Versi: Yanti Lesmono

Kembang tulip mbok kirimke neng omahku,
Tondo tresno asihmu marang awakku..
Bungahe.., senenge..
Kangen kangen kangen pengen ketemu..

Aku neng kene kowe adoh neng kono,
Antoro indonesia lan suriname..
Suk kapan.., ketemu..
Wis suwe aku ngampet kangenku..

Kembang tulip tondo tresnamu,
Tak pajangke njero kamarku..
Sedino aku ra biso turu,
Yen nyawang kembang eling jenengmu..

Kapan kowe teko,
Tak tunggu kanti tulus tresnaku..

reff:
Aku neng kene kowe adoh neng kono,
Antoro indonesia lan suriname..
Suk kapan.., ketemu..
Wis suwe aku ngampet kangenku..

Kembang tulip tondo tresnamu,
Tak pajangke njero kamarku..
Sedino aku ra biso turu,
Yen nyawang kembang eling jenengmu..

Kapan kowe teko,
Tak tunggu kanti tulus tresnaku..
Kapan kowe teko,
Tak tunggu kanti tulus tresnaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *