Treteg Kali Kethek

Versi: Cak Dikin ft. Ani Tiara

LK: SORE-SORE NENG TRETEG KALI KETHEK,
LK: NGENTENI DIK TEKANE SLIRAMU..
PR: NENG KENE MAS NENG KENE DEK BIYEN
FT: AWAKE DEWE BIYEN KETEMU..

LK: ANGINE SUMILIR ASREP,
LK: BANYUNE, BANYUNE BENING..
PR: BENGAWAN SOLO DADI SAKSI
FT: KATRESNANAN ONO NENG ATI..

LK: SORE-SORE, SRENGENGENE ISIH SUMRINGAH
LK: ATIKU WADUH TAMBAH BUNGAH
LK: SORE=SORE, KEMBANG PELEME KATON MESEM
LK: PORO KONCO, PODO MULIH MERGAWE..

FT: SORE-SORE, BENGAWAN SOLONE
LK: ANGLERAP LERAP, NYENENGNE ATI..
FT: WIS WAYAHE, BOCAH-BOCAH BUDHAL NGAJI..

REFF:
LK: SORE-SORE NENG TRETEG KALI KETHEK,
LK: NGENTENI DIK TEKANE SLIRAMU..
PR: NENG KENE MAS NENG KENE DEK BIYEN
FT: AWAKE DEWE BIYEN KETEMU..

LK: ANGINE SUMILIR ASREP,
LK: BANYUNE, BANYUNE BENING..
PR: BENGAWAN SOLO DADI SAKSI
FT: KATRESNANAN ONO NENG ATI..

LK: SORE-SORE, SRENGENGENE ISIH SUMRINGAH
LK: ATIKU WADUH TAMBAH BUNGAH
LK: SORE=SORE, KEMBANG PELEME KATON MESEM
LK: PORO KONCO, PODO MULIH MERGAWE..

FT: SORE-SORE, BENGAWAN SOLONE
LK: ANGLERAP LERAP, NYENENGNE ATI..
FT: WIS WAYAHE, BOCAH-BOCAH BUDHAL NGAJI..

LK: SORE-SORE, SRENGENGENE ISIH SUMRINGAH
LK: ATIKU WADUH TAMBAH BUNGAH
LK: SORE=SORE, KEMBANG PELEME KATON MESEM
LK: PORO KONCO, PODO MULIH MERGAWE..

FT: SORE-SORE, BENGAWAN SOLONE
LK: ANGLERAP LERAP, NYENENGNE ATI..
FT: WIS WAYAHE, BOCAH-BOCAH BUDHAL NGAJI..
FT: WIS WAYAHE, BOCAH-BOCAH BUDHAL NGAJI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *