Kembange Uripku

Versi: Engkong Ari

Mungguh sliramu ngerteni,
Koyo ngopo senenge atiku..
Yen tresnaku suci, marang sliramu..

Ngertio sliramu,
Arep kondho nanging aku, ora wani..
Durung wektune, tak nyata’ke..

Ngertio sliramu,
Dino dino,
sing tak gagas mung sliramu..
Ora uwal…, soko lamunanku..

Panyuwunku..,
Mugo-mugo saben esuk,
yen srengengene wis metu
Aku biso nyawang, esemmu..

Lan ojo nganti..,
esemmu keliyo ati..
Amargo sliramu..,
kembange uripku..
Amargo sliramu..,
kembange uripku..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *