Becik Ketitik

Versi: Sulies St

Wanci bengi katon sepi,
Udan grimis, sajak riwis-riwis..
Kahanan kang ngronto ati..,
Ngelingake, lelakon kang uwis..

Nalikane jaman smono,
Yen slirane, ora nate cidro..
Gawe tan ngrempulo wargo,
Satemah ari sing sambikolo..

Nanging elok ing kahanan,
Ora ngiro, medhotke katresnan..
Yektine amung kepranan,
Marang barang kang durung kanyatan..

Elingo ning jagad royo,
Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
Sing eling lan waspodo,
Becik ketitik olo ketoro..

reff :
Nanging elok ing kahanan,
Ora ngiro, medhotke katresnan..
Yektine amung kepranan,
Marang barang kang durung kanyatan..

Elingo ning jagad royo,
Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
Sing eling lan waspodo,
Becik ketitik olo ketoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *