Kangen (steve gendhis)


Steve-Gendhis_1
Versi: Steve Gendhis

Kangen rasane atiku,
Bingung ora iso turu..
Tansah katon bayanganmu,
Pengen rasane ketemu..

Antoro aku lan kowe,
Wis pancen adoh jarak’e..
Nanging ati tetep sawiji,
Ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki,
Ra ono sing angemuli..
Opo sliramu yo ngene,
Roso kangen karo aku, sak mestine..

Tak suwun marang ing gusti,
Mugi kerso angrestui..
Tresnoku tulus lan suci,
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..

reff:
“diajeng sing tak tresnani,
percoyo-o marang aku,
nadyan aku adoh ono ing paran,
mung siji sliramu sing tak kangeni,
rino lan wengi, kangmasmu, john tukimin,”

Antoro aku lan kowe,
Wis pancen adoh jarak’e..
Nanging ati tetep sawiji,
Ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki,
Ra ono sing angemuli..
Opo sliramu yo ngene,
Roso kangen karo aku, sak mestine..

Tak suwun marang ing gusti,
Mugi kerso angrestui..
Tresnoku tulus lan suci,
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Steve Gendhis]
[ti: Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[id: zpcplwsw]
[00:00.32]Kangen
[00:00.32]by: Steve Gendhis
[00:09.32]
[00:11.32]>>>
[00:12.32]>>
[00:13.32]>
[00:14.32]Kangen rasane atiku..,
[00:20.28]Bingung ora iso turu..
[00:27.93]Tansah katon bayanganmu,
[00:34.58]Pengen rasane ketemu..
[00:43.60]Antoro aku lan kowe..,
[00:50.70]Wis pancen adoh jarak’e..
[00:58.16]Nanging ati tetep sawiji,
[01:05.25]Ora ono sing misahke..
[01:13.77]Adhem rasane wengi iki,
[01:21.11]Ra ono sing angemuli..
[01:28.33]Opo sliramu yo ngene,
[01:32.81]Roso kangen karo aku,
[01:36.34]sak mestine..
[01:44.25]Tak suwun marang ing gusti,
[01:51.15]Mugi kerso angrestui..
[01:58.37]Tresnoku tulus lan suci,
[02:02.73]Tresnomu ojo mung janji,
[02:05.82]sing tak puji..
[02:13.05]
[02:16.04]”Diajeng, sing tak tresnani,
[02:21.27]Percoyo-o marang aku,
[02:26.68]Nadyan aku, adoh ono ing paran,
[02:31.60]Mung siji sliramu sing tak kangeni,
[02:37.07]Rino lan wengi, kangmasmu,
[02:41.04]john tukimin,”
[02:45.44]
[02:47.44]==gendhiss, kangen==
[02:55.44]
[02:57.34]Antoro aku lan kowe..,
[03:04.32]Wis pancen adoh jarak’e..
[03:12.71]Nanging ati tetep sawiji,
[03:18.75]Ora ono sing misahke..
[03:26.90]Adhem rasane wengi iki,
[03:34.92]Ra ono sing angemuli..
[03:42.26]Opo sliramu yo ngene,
[03:46.30]Roso kangen karo aku,
[03:50.27]sak mestine..
[03:57.38]Tak suwun marang ing gusti,
[04:04.47]Mugi kerso angrestui..
[04:11.81]Tresnoku tulus lan suci,
[04:15.91]Tresnomu ojo mung janji,
[04:18.31]sing tak puji..
[04:25.56]Tresnoku tulus lan suci,
[04:30.72]Tresnomu ojo mung janji,
[04:33.13]sing tak puji..
[04:39.74]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s