Aku Bocah Wadon

Versi: Titiek Sandhora

Aku wis suwe ngerti, kowe mendem wadi
Kok simpen jroning ati,
Kok simpen jroning ati,
Iyo opo ora, ora susah ngapusi..

Aku wis suwe kroso, kowe nyimpen roso
Tak kiro podo wae,
Tak kiro podo wae,
Aku bocah wadon, ora bakal ndhisik’i..

Bapak utowo ibu, kabeh wis do pirso
Aku uwis bloko, opo isineng ati..

Aku tansah ngenteni, mergo aku ngerti
Mugo-mugo ra suwe,
Mugo-mugo ra suwe,
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

reff :
Bapak utowo ibu, kabeh wis do pirso
Aku uwis bloko, opo isineng ati..

Aku tansah ngenteni, mergo aku ngerti
Mugo-mugo ra suwe,
Mugo-mugo ra suwe,
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *