Ngugemi Janji (uut salsabilla)

Versi: Uut Salsabilla

Rahino tukule ratri,
Yen rinoso sansoyo sepi,
Dienteni ora bali bali,
Golek’i njur arep ning endi..

Jo lali lan ojo lali,
Duh wong bagus, elingo mring janji
Diselak’i kabeh wus dumadi,
Mesakno mring awak mami?..

Opo salah awakku iki,
Yen ngugemi, janjimu wingi..
Opo salah awakku iki,
Duh wong bagus, rungokno tangise ati..

Wus kadiyan mring ati,
Yen sliramu, tak antuk ing urip iki..
Rino wengi mung tansah memuji,
Sliramu ndang enggal bali..

reff :
Opo salah awakku iki,
Yen ngugemi, janjimu wingi..
Opo salah awakku iki,
Duh wong bagus, rungokno tangise ati..

Wus kadiyan mring ati,
Yen sliramu, tak antuk ing urip iki..
Rino wengi mung tansah memuji,
Sliramu ndang enggal bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *