Ngugemi Janji (uut salsabilla)


Versi: Uut Salsabilla

Rahino tukule ratri,
Yen rinoso sansoyo sepi..
Dienteni ora bali bali,
Golek’i njur arep neng ndi..

Jo lali lan ojo lali,
Duh wong bagus elingo mring janji..
Diselak’i kabeh wus dumadi,
Mesakno mring awak mami..

Opo salah awakku iki,
Yen ngugemi janjimu wingi..
Opo salah awakku iki,
Duh wong bagus rungokno tangising ati..

Wus kadyan mring ati,
Yen sliramu tak antu ing urip iki..
Rino wengi mung tansah memuji,
Sliramu ndang enggal bali..

reff:
Opo salah awakku iki,
Yen ngugemi janjimu wingi..
Opo salah awakku iki,
Duh wong bagus rungokno tangising ati..

Wus kadyan mring ati,
Yen sliramu tak antu ing urip iki..
Rino wengi mung tansah memuji,
Sliramu ndang enggal bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *