Ndang Balio


Lirik lagu sanguturu ke-2150 Ndang Balio
Versi: Vita KDI

TELUNG TAUN SUWENE NGGONKU NGENTENI,
MUNG TEKAMU WONG BAGUS TAK ANTI-ANTI..
PAMITMU BUDHAL KERJO GOLEK REJEKI,
KANG SEPRENE TANPO WARTO RA NGABARI..

MBOKYO ELING BUDHALMU MBIYEN PRASETYO,
ORA BAKAL LALI MARANG KELUARGO..
OPO PANCEN SAIKI WIS KENO GUDO,
NINGGAL KROMO KECANTHOL WANITO LIYO..

REFF:
NDANG BALIO YEN PANCENE ISIH TRESNO,
NDANG ELINGO ANAK BOJOMU NENG NDESO..
YEN RA TRESNO GEK ENGGAL OPO MESTINE,
BEN RA NDODRO GETUN ING TEMBE MBURINE..

GENDER KAYU TEJO BENGKOK NGIRUP TOYO,
TIMBANG GELO LUWUNG PEDHOT TALI TRESNO..
MANOWO PANCEN DADI GARISE PESTHI,
SAK PUNGKURE KARIYO ANDUM BASUKI..

REFF:
TELUNG TAUN SUWENE NGGONKU NGENTENI,
MUNG TEKAMU WONG BAGUS TAK ANTI-ANTI..
PAMITMU BUDHAL KERJO GOLEK REJEKI,
KANG SEPRENE TANPO WARTO RA NGABARI..

MBOKYO ELING BUDHALMU MBIYEN PRASETYO,
ORA BAKAL LALI MARANG KELUARGO..
OPO PANCEN SAIKI WIS KENO GUDO,
NINGGAL KROMO KECANTHOL WANITO LIYO..

REFF:
NDANG BALIO YEN PANCENE ISIH TRESNO,
NDANG ELINGO ANAK BOJOMU NENG NDESO..
YEN RA TRESNO GEK ENGGAL OPO MESTINE,
BEN RA NDODRO GETUN ING TEMBE MBURINE..

GENDER KAYU TEJO BENGKOK NGIRUP TOYO,
TIMBANG GELO LUWUNG PEDHOT TALI TRESNO..
MANOWO PANCEN DADI GARISE PESTHI,
SAK PUNGKURE KARIYO ANDUM BASUKI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *