Taman Jurug Wanci Sore

Versi: Bambang Warwer

Taman jurug ing pinggir bengawan solo,
Kelingan nalikane jaman semono..
Wektu iku kowe pamit arep lungo,
Nambah ilmu, ing monco negoro..

Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae..
Yen wis rampung kandhamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore..

reff :
Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku..
Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku..

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane..
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore..

reff :
Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae..
Yen wis rampung kandamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore..

reff :
Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku..
Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku..

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane..
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore..
Ono taman jurug solo wanci sore..