Simpang Limo Ninggal Janji


Versi: Lilin Herlina

Soyo suwe,
Soyo nelongso rasane..
Atiku kangen,
Kangenku marang kowe..

Nanging pancen,
Pancen wis dadi nasibe..
Durung biso sesandingan,
Sesandingan karo kowe..

reff:
Arume kembang,
Mekar ing wayah sore..
Arum ambune,
Isih biso tak rasakne..

Nanging nanging,
Nanging arume rambutmu..
Amung biso tak bayangne,
Mergo kowe ra neng kene..

Aku lungo nang monco,
Golek makaryo..
Nggo sangune urip,
Aku lan kowe..

Arume kembang,
Mekar ing wayah wengi..
Dadi tombo kangenku,
Jeroning ati..

Kembangku ayu,
Lilakno lungoku..
Aku ra bakal lali,
Marang janji sing ketali..

Neng simpang limo iki,
sing nyekseni sumpahing ati..
Janjiku,
Engko mesti tak tepati..

reff:
Arume kembang,
Mekar ing wayah sore..
Arum ambune,
Isih biso tak rasakne..

Nanging nanging,
Nanging arume rambutmu..
Amung biso tak bayangne,
Mergo kowe ra neng kene..

Arume kembang,
Mekar ing wayah wengi..
Dadi tombo kangenku,
Jeroning ati..

Kembangku ayu,
Lilakno lungoku..
Aku ra bakal lali,
Marang janji sing ketali..

Neng simpang limo iki,
sing nyekseni sumpahing ati..
Janjiku,
Engko mesti tak tepati..

Kembangku ayu,
Lilakno lungoku..
Aku ra bakal lali,
Marang janji sing ketali..

Neng simpang limo iki,
sing nyekseni sumpahing ati..
Janjiku,
Engko mesti tak tepati..
Entenono,
Aku nang simpang limo..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *