Wedhus (wiwik sagita)


Versi: Wiwik Sagita

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone..
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone..
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

reff:
Timbang dibojo ora metu duite,
Mendhing tak gae genda’an wae..
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae..

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo wong melarat..
Ra mblanjani gawene sambat,
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..

reff:
Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone..
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

reff:
Timbang dibojo ora metu duite,
Mendhing tak gae genda’an wae..
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae..

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo wong melarat..
Ra mblanjani gawene sambat,
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *