Wedhus (wiwik sagita)


wiwik-sagita_6
Versi: Wiwik Sagita

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone..
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone..
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

reff:
Timbang dibojo ora metu duite,
Mendhing tak gae genda’an wae..
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae..

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo wong melarat..
Ra mblanjani gawene sambat,
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..

reff:
Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone..
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

reff:
Timbang dibojo ora metu duite,
Mendhing tak gae genda’an wae..
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae..

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo wong melarat..
Ra mblanjani gawene sambat,
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Wiwik Sagita]
[ti: Wedhus]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[id: spoahqcu]
[00:00.02]Wedhus
[00:00.02]by : Wiwik Sagita
[00:55.02]
[00:57.02]>>>
[00:58.02]>>
[00:59.02]>
[01:00.02]Mendhing tuku sate,
[01:02.73]timbang tuku wedhuse
[01:05.75]Mendhing genda’an
[01:07.71]timbang dadi bojone,
[01:10.96]Mangan sate,
[01:12.91]ora mikir mburine
[01:16.03]Ngingu wedhus
[01:17.90]dadak mikir sukete..
[01:21.66]
[01:24.08]Mendhing tuku sate,
[01:26.15]timbang tuku wedhuse
[01:28.78]Mendhing genda’an
[01:31.22]timbang dadi bojone,
[01:34.66]Mangan sate,
[01:36.48]ora mikir mburine
[01:39.33]Ngingu wedhus
[01:41.61]dadak mikir sukete..
[01:45.24]
[02:03.09]>>>
[02:04.09]>>
[02:05.09]>
[02:06.09]Timbang dibojo ora metu duite,
[02:10.66]Mendhing tak gae, genda’an wae..
[02:16.66]Ora usah mikir sak bendinane,
[02:21.15]Seminggu cukup sejuta wae..
[02:27.09]Mergone aku ora kuat,
[02:31.83]Yen duwe bojo wong melarat..
[02:37.54]Ra mblanjani gawene sambat,
[02:42.30]Seneng kumpul modal
[02:44.64]dengkul bondo nekat..
[02:48.12]
[03:26.05]>>>
[03:27.05]>>
[03:28.05]>
[03:29.05]Mendhing tuku sate,
[03:31.70]timbang tuku wedhuse
[03:34.36]Mendhing genda’an
[03:36.73]timbang dadi bojone,
[03:39.86]Mangan sate,
[03:41.56]ora mikir mburine
[03:44.92]Ngingu wedhus
[03:47.05]dadak mikir sukete..
[03:50.55]
[04:08.05]>>>
[04:09.05]>>
[04:10.05]>
[04:11.05]Timbang dibojo ora metu duite,
[04:16.12]Mendhing tak gae genda’an wae..
[04:21.65]Ora usah mikir sak bendinane,
[04:26.65]Seminggu cukup sejuta wae..
[04:32.15]Mergone aku ora kuat,
[04:36.96]Yen duwe bojo wong melarat..
[04:42.71]Ra mblanjani gawene sambat,
[04:47.46]Seneng kumpul modal
[04:50.02]dengkul bondo nekat..
[04:53.78]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s