Wedhus (suliyana)


suliyana_50
Versi: Suliyana

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi rabine..
Mangan sate osing mikir mburine,
Angon wedhus magih mikir sukete..

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi rabine..
Mangan sate osing mikir mburine,
Angon wedhus magih mikir sukete..

reff:
Timbang dirabi, angel dung dijaluki
Mendhing sun enggo, genda’an baen..
Osing katek mikir mbendinane,
Seminggu cukup sepisan baen..

Mergane isun, osing kuat
Nduwe wong lanang, hang melarat..
Sak bendino, gawene sambat
Mikul pacul nggowo dengkul bondo nekat..

reff:
Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi rabine..
Mangan sate osing mikir mburine,
Angon wedhus magih mikir sukete..

reff:
Timbang dirabi, angel dung dijaluki
Mendhing sun enggo, genda’an baen..
Osing katek mikir mbendinane,
Seminggu cukup sepisan baen..

Mergane isun, osing kuat
Nduwe wong lanang, hang melarat..
Sak bendino, gawene sambat
Mikul pacul nggowo dengkul bondo nekat..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Suliyana]
[ti: Wedhus]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: iwnolvsw]
[00:00.02]Wedhus (banyuwangian)
[00:00.02]by: Suliyana
[00:50.02]
[00:52.32]>>>
[00:53.32]>>
[00:54.32]>
[00:55.32]Mendhing tuku sate,
[00:57.58]timbang tuku wedhuse
[01:01.26]Mendhing genda’an
[01:03.73]timbang dadi rabine,
[01:07.47]Mangan sate
[01:09.76]osing mikir mburine,
[01:13.56]Angon wedhus
[01:15.69]magih mikir sukete..
[01:19.77]
[01:22.19]Mendhing tuku sate,
[01:24.64]timbang tuku wedhuse
[01:28.49]Mendhing genda’an
[01:30.67]timbang dadi rabine,
[01:34.51]Mangan sate
[01:36.77]osing mikir mburine,
[01:40.79]Angon wedhus
[01:42.57]magih mikir sukete..
[01:47.18]
[01:50.66]=suliyana, wedhus=
[02:05.34]
[02:08.34]>>>
[02:09.34]>>
[02:10.34]>
[02:11.34]Timbang dirabi,
[02:12.55]angel dung dijaluki
[02:16.56]Mendhing sun enggo,
[02:18.58]genda’an baen..
[02:22.51]Osing katek mikir mbendinane,
[02:28.61]Seminggu cukup sepisan baen..
[02:33.88]Mergane isun,
[02:37.01]osing kuat
[02:40.60]Nduwe wong lanang,
[02:42.42]hang melarat
[02:46.74]Sak bendino,
[02:48.39]gawene sambat
[02:52.02]Mikul pacul nggowo
[02:54.67]dengkul bondo nekat..
[02:58.98]
[03:01.17]=wedhus, suliyana=
[03:40.17]
[03:43.17]>>>
[03:44.17]>>
[03:45.17]>
[03:46.17]Mendhing tuku sate,
[03:47.64]timbang tuku wedhuse
[03:52.21]Mendhing genda’an
[03:53.92]timbang dadi rabine,
[03:58.60]Mangan sate
[03:59.91]osing mikir mburine,
[04:04.69]Angon wedhus
[04:05.88]magih mikir sukete..
[04:10.71]
[04:13.55]=suliyana, wedhus=
[04:28.55]
[04:31.55]>>>
[04:32.55]>>
[04:33.55]>
[04:34.55]Timbang dirabi,
[04:35.88]angel dung dijaluki
[04:40.69]Mendhing sun enggo,
[04:41.49]genda’an baen..
[04:46.66]Osing katek mikir mbendinane,
[04:52.55]Seminggu cukup sepisan baen..
[04:59.02]Mergane isun,
[04:59.95]osing kuat
[05:04.67]Nduwe wong lanang,
[05:06.01]hang melarat
[05:10.57]Sak bendino,
[05:11.67]gawene sambat
[05:16.78]Mikul pacul nggowo
[05:17.65]dengkul bondo nekat..
[05:23.04]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s