Kangene Ati

Versi: Titin Jayanti

WIS SUWE, NGGONKU NGENTENI
PIRANG MONGSO, KOWE DURUNG BALI..
KANGEN KANGEN, ATIKU KANGEN
NING ENDI, AWAKMU SAIKI..

NGANTI KAPAN, NGGONKU NGENTENI
DONGAKU, KOWE ENGGAL BALI..
KANGEN KANGEN, ATIKU KANGEN
DUH GUSTI, PARINGONO SABAR..

NGANTI KAPAN, AKU NGENTENI TEKAMU
NGANTI KAPAN, AKU NGENTENI KABARMU..
OPO PANCEN KOWE UWIS LALI,
YEN AKU TANSAH NUNGGU NUNGGU..

reff :
NGANTI KAPAN, NGGONKU NGENTENI
DONGAKU, KOWE ENGGAL BALI..
KANGEN KANGEN, ATIKU KANGEN
DUH GUSTI, PARINGONO SABAR..

NGANTI KAPAN, AKU NGENTENI TEKAMU
NGANTI KAPAN, AKU NGENTENI KABARMU..
OPO PANCEN KOWE UWIS LALI,
YEN AKU TANSAH NUNGGU NUNGGU..

NGANTI KAPAN, AKU NGENTENI TEKAMU
NGANTI KAPAN, AKU NGENTENI KABARMU..
OPO PANCEN KOWE UWIS LALI,
YEN AKU TANSAH NUNGGU NUNGGU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *