Kangene Ati

Versi: Titin Jayanti

Wis suwe nggonku ngenteni,
Pirang mongso kowe durung bali..
Kangen kangen atiku kangen,
Neng endi awakmu saiki..

Nganti kapan nggonku ngenteni,
Dongaku kowe enggal bali..
Kangen kangen atiku kangen,
Duh gusti paringono sabar..

Nganti kapan aku ngenteni tekamu,
Nganti kapan aku ngenteni kabarmu..
Opo pancen kowe uwis lali,
Yen aku tansah nunggu nunggu..

reff:
Nganti kapan nggonku ngenteni,
Dongaku kowe enggal bali..
Kangen kangen atiku kangen,
Duh gusti paringono sabar..

Nganti kapan aku ngenteni tekamu,
Nganti kapan aku ngenteni kabarmu..
Opo pancen kowe uwis lali,
Yen aku tansah nunggu nunggu..

Nganti kapan aku ngenteni tekamu,
Nganti kapan aku ngenteni kabarmu..
Opo pancen kowe uwis lali,
Yen aku tansah nunggu nunggu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *