Wengi Ing Madiun

Versi: Dhalang Poer

Dino dino lan sliramu,
Rolas taun kepungkur..
Naliko isih podo sekolah,
Isih kroso endah..

Najan taun taun lumaku,
Rasane lagi dhek wingi..
Isih labet jroning atiku,
Alus alum pipimu..

Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
Tengah wengi ngelamun..
Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
Ing dalan dalan madiun..

reff :
Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
Tengah wengi ngelamun..
Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
Ing dalan dalan madiun..

Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
Tengah wengi ngelamun..
Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
Ing dalan dalan madiun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *