Adol Lambe

Versi: Hartatik

Kembang pring iku paribasane,
Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
Ojo kego yen kowe durung weruh,
Mengko ora wurung bakal dadine musuh..

E e e adol lambe,
Ojo seneng gawe gelane kancane..
Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..

reff:
Kembang pring iku paribasane,
Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
Ojo kego yen kowe durung weruh,
Mengko ora wurung bakal dadine musuh..

E e e adol lambe,
Ojo seneng gawe gelane kancane..
Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..

reff:
Kembang pring iku paribasane,
Mbok yo eling kemrosak opo gunane..
Ojo kego yen kowe durung weruh,
Mengko ora wurung bakal dadine musuh..

E e e adol lambe,
Ojo seneng gawe gelane kancane..
Ngelingono wong cidro nemahi tuno,
Wong becik ketitik, sing olo mesti ketoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *