Nusuk Dada

Versi: Dian Anic

Sing ora tek sangka sangka,
Sampean ngianat cinta..
Salah apa.., dosa apa
Sekien, klalen ning kula..

Sing ora tek duga duga,
Sampean wis gelap mata..
Kakang tega.., nusuk dada
Demenan, nyolok ning mata..

reff:
Bli tahan banyu mata,
Sampe netes bli krasa,
Batin njerit, nangis bli bisa..
Ati kecewa..

Rasa sesek ning dada,
Kaya nafas bli bisa,
Ati lara, lara duh lara..
Ati sun lara..

Bokat wis suratan takdir tuhan,
Cintane kula cuma nggo korban..

Sing ora tek sangka sangka,
Sampean ngianat cinta..
Salah apa.., dosa apa
Sekien, klalen ning kula..

reff:
Bli tahan banyu mata,
Sampe netes bli krasa,
Batin njerit, nangis bli bisa..
Ati kecewa..

Rasa sesek ning dada,
Kaya nafas bli bisa,
Ati lara, lara duh lara..
Ati sun lara..

Bokat wis suratan takdir tuhan,
Cintane kula cuma nggo korban..

Sing ora tek duga duga,
Sampean wis gelap mata..
Kakang tega.., nusuk dada
Demenan, nyolok ning mata..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *