Sri Bocah Jalanan (ganang)

Ganang
Versi: Ganang

Sri..nalongsoku silih ringkih,
Opo ra kroso ing jroning penggalih,
Tak coba mutus taun, eri lan krikil
Cumo paring dalan rupeh?..

Sri..wektu iki tak ngerteni,
Agunge, makno guritaning ati..
Anyebar nggondo arum,
Lan ugo nyebar, wangining roso tresno..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..

Sri..sungapaning ati iki,
Tak isi klawan ombak katresnamu..
Supoyo nuwuhake roso gapangku,
Kang semono nate ilang..

reff:
Sri..wektu iki tak ngerteni,
Anggonku, nyaipen? ben wengi
Ing dasaring atiku..,
Ono katresnan, kang kanggone sliramu..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..
Dalanan…, dalanan…dalanan…
———
[ver: lyrics]
[id: uukqnhsw]
[ar: Ganang]
[ti: Sri Bocah Jalanan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:27]
[00:01.76]Sri Bocah Jalanan
[00:25.76]Versi : Ganang
[00:28.76][02:21.75][02:42.36][04:21.34]
[00:31.76][02:45.36]>>>
[00:32.76][02:46.36]>>
[00:33.76][02:47.36]>
[00:34.76]Sri..nalongsoku silih ringkih,
[00:40.81]Opo ra kroso ing jroning penggalih,
[00:47.02]Tak coba mutus taun, ori lan ringkih
[00:56.75]Cumo paring dalan ringkih..
[01:02.33]Sri..wektu iki tak ngerteni,
[01:08.30]Agunge, makno guritaning ati..
[01:14.38]Anyebar nggondo arum,
[01:20.16]Lan ugo nyebar, wangining roso tresno..
[01:28.63][03:13.30][03:37.85]Bantalku bumi, kemulku langit biru
[01:34.52][03:19.49][03:44.10]Panasing suryo, ra ngalangi laguku
[01:40.45][03:25.40][03:50.00]Golek sandang lan pangan,
[01:46.99][03:28.60][03:53.04]Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..
[01:56.48]Sri..sungapaning ati iki,
[02:02.69]Tak isi klawan ombak katresnamu..
[02:08.84]Supoyo nuwuhake roso gapangku,
[02:17.21]Kang semono nate ilang..
[02:24.36]==sri bocah jalanan, ganang==
[02:48.36]Sri..wektu iki tak ngerteni,
[02:53.30]Anggonku, nyaipen ben wengi
[02:58.99]Ing dasaring atiku..,
[03:05.00]Ono katresnan, kang kanggone sliramu..
[04:04.12]Dalanan…, dalanan…dalanan…
———
Preview:

Advertisements

Kelangan Tresno

Versi: Joko Tingkir

Naliko ketemu dekne mesem ngguyu, atiku dadi ragu..
Opo tenan kae sing tak tunggu-tunggu, atiku rindu..
Ra nyono ra ngiro bakal dadi loro, rasane atiku..
Nggowo priyo liyo, mlaku bareng gandengan asto..

Saikine ngerti yen lungamu kae, amung sujono..
Ora kondo kondo yen bakal mengkene, terus dadine..
Loro ati iki ora bakal mari, mergo diblenjani..
Jare isih tresno, kowe ninggal lungo golek wong liyo..

Kelangan tresno, koyo ngene rasane
Urip ono ndunyo, ora ono gunane..
Wis kadhung loro, ora ono tambane..
Tombo sejatine, mung awake dewe..

reff:
kembali keatas..naliko ketemu dekne…
————–
[ver: lyrics]
[ar: Joko Tingkir]
[ti: Kelangan Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.04]Kelangan Tresno
[00:11.04]Versi : Joko Tingkir
[00:14.04][01:16.01][01:59.26][02:21.17][03:23.66][04:14.02]
[00:17.04][02:24.17]>>>
[00:18.04][02:25.17]>>
[00:19.04][02:26.17]>
[00:20.04][02:27.17]Naliko ketemu dekne mesem ngguyu, atiku dadi ragu..
[00:27.49][02:34.47]Opo tenan kae sing tak tunggu-tunggu, atiku rindu..
[00:34.31][02:41.71]Ra nyono ra ngiro bakal dadi loro, rasane atiku..
[00:41.60][02:49.03]Nggowo priyo liyo, mlaku bareng gandengan asto..
[00:48.29][02:55.61]Saikine ngerti yen lungamu kae, amung sujono..
[00:55.50][03:02.88]Ora kondo kondo yen bakal mengkene, terus dadine..
[01:02.62][03:09.81]Loro ati iki ora bakal mari, mergo diblenjani..
[01:10.06][03:17.33]Jare isih tresno, kowe ninggal lungo golek wong liyo..
[01:30.22][03:37.93]Kelangan tresno, koyo ngene rasane
[01:38.12][03:45.30]Urip ono ndunyo, ora ono gunane..
[01:44.90][03:51.33]Wis kadhung loro, ora ono tambane..
[01:52.19][03:59.28][04:06.73]Tombo sejatine, mung awake dewe..
[02:02.50]==joko tingkir, kelangan tresno==
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xaYZmC-QjxY

Suwe Ora Jamu

Versi: Risma

Suwe ora jamu, jamu godhong telo..
Suwe ora ketemu, temu pisan gawe gelo..
Suwe ora jamu mas, jamu godhong meniran..
Suwe ora ketemu, ketemu pisan dadi pikiran..
Suwe ora jamu, jamu godhong sliki..
Suwe ora ketemu, temu pisan dadi ati..

reff:
Suwe ora jamu, jamu godhong siwalan..
Suwe ora ketemu, temu pisan ngajak kenalan..
Suwe ora jamu mas, jamu temu ireng..
Suwe ora ketemu, temu pisan nggo tombo kangen..
Suwe ora jamu, jamu kembang melati..
Suwe ora ketemu, temu pisan nglarakne ati..

reff:
Suwe ora jamu, jamu godhong lembayung..
Suwe ora ketemu, temu pisan nggawe loro wuyung..
Suwe ora jamu mas, jamu godhonge mlinjo..
Suwe ora ketemu, temu pisan wis nduwe bojo..
Suwe ora jamu, jamu godhonge luntas..
Suwe ora ketemu, temu pisan ning ati panas..
————-
[ver: lyrics]
[id: usibnasw]
[ar: Risma]
[ti: Suwe Ora Jamu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.81]Suwe Ora Jamu
[00:28.81]Versi : Risma
[00:31.81][01:15.62][02:26.89][03:38.51]
[00:34.81][01:46.53][02:57.74]>>>
[00:35.81][01:47.53][02:58.74]>>
[00:36.81][01:48.53][02:59.74]>
[00:37.81][01:02.90][01:49.53][02:14.32][03:00.74][03:26.12]Suwe ora jamu,
[00:40.53]Jamu godhong telo..
[00:43.86][00:56.11][01:08.93][01:55.40][02:07.95][02:20.27][03:07.27][03:19.63][03:31.94]Suwe ora ketemu,
[00:46.57]Temu pisan gawe gelo..
[00:50.16][02:01.76][03:13.59]Suwe ora jamu mas,
[00:53.22]Jamu godhong meniran..
[00:58.93]Ketemu pisan dadi pikiran..
[01:05.83]Jamu godhong sliki..
[01:11.66]Temu pisan dadi ati..
[01:52.03]Jamu godhong siwalan..
[01:57.97]Temu pisan ngajak kenalan..
[02:04.88]Jamu temu ireng..
[02:10.62]Temu pisan nggo tombo kangen..
[02:17.29]Jamu kembang melati..
[02:22.89]Temu pisan nglarakne ati..
[03:04.00]Jamu godhong lembayung..
[03:09.79]Temu pisan gawe loro wuyung..
[03:16.63]Jamu godhonge mlinjo..
[03:22.38]Temu pisan wis duwe bojo..
[03:28.86]Jamu godhonge luntas..
[03:34.79]Temu pisan ning ati panas..
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0MtCcaKbiFY

Janji Januari

Ciptaan : ??
Vokal : Asih Bulak
Produksi : ??

Januari tansah ngelingake,
Januari wiwitane..
Nalikane..aku kowe..,
Ngucapake, janji tresno selawase..

Ora ono liyo yo mung kowe,
Seprono nganti seprene..
Telung taun, nggonku nyuwun biso njogo
Roso tresno nganti kowe teko..

Januari..(januari), taun iki jare kowe bali
Neng kene aku ra sabar ngenteni..
Ngenteni.., ngenteni..
Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
Aku percoyo yen kowe ra lali,
Janji..bakal bali..

“saktenane aku pancen pengen bali,
nanging kahananku isih koyo mengkene,
aku ugo kangen kowe cah ayu”

reff:
Ora ono liyo yo mung kowe,
Seprono nganti seprene..
Telung taun, nggonku nyuwun biso njogo
Roso tresno nganti kowe teko..

Januari..(januari), taun iki jare kowe bali
Neng kene aku ra sabar ngenteni..
Ngenteni.., ngenteni..
Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
Aku percoyo yen kowe ra lali,
Janji..bakal bali..

(Januari.., jane ati iki pengen bali)
(Nanging kahanan ra biso ngerteni..)
(Jane pengen bali..)
Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
Aku percoyo yen kowe ra lali,
Janji..bakal bali..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: vnuknasw]
[ar: Asih Bulak]
[ti: Janji Januari]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:25]
[00:01.37]Janji Januari
[00:09.37]Versi : Asih Bulak
[00:11.37][01:29.82][01:48.65][03:18.33]
[00:13.37][01:49.06]>>>
[00:14.37][01:50.06]>>
[00:15.37][01:51.06]>
[00:16.37]Januari tansah ngelingake,
[00:20.95]Januari wiwitane..
[00:25.18]Nalikane..aku kowe..,
[00:29.22]Ngucapake, janji tresno selawase..
[00:37.86][01:52.06]Ora ono liyo yo mung kowe,
[00:41.85][01:56.82]Seprono nganti seprene..
[00:46.00][02:01.29]Telung taun, nggonku nyuwun biso njogo
[00:51.92][02:06.92]Roso tresno nganti kowe teko..
[00:57.47][02:13.70]Januari..(januari), taun iki jare kowe bali
[01:04.68][02:19.73]Neng kene aku ra sabar ngenteni..
[01:08.62][02:23.96]Ngenteni.., ngenteni..
[01:14.70][02:29.88][03:02.39]Januari..(januari), dadi seksi katresnan sing suci
[01:21.37][02:36.45][03:09.67]Aku percoyo yen kowe ra lali,
[01:24.95][02:40.13][03:13.30]Janji..bakal bali..
[01:33.27]”saktenane aku pancen pengen bali,
[01:40.10]nanging kahananku isih koyo mengkene,
[01:45.65]aku ugo kangen kowe cah ayu”
[02:46.21](Januari.., jane ati iki pengen bali)
[02:53.06](Nanging kahanan ra biso ngerteni..)
[02:56.85](Jane pengen bali..)
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1fMvFm2LEcg

Diplokoto

Ciptaan : Miswan
Vokal : Ratna Antika
Produksi : Samudra Record

Tanggal telung puluh ndek wingi, aku budhal neng mbali
Sms neng sliramu, dudu soko aku..
Mergo hpku ndek wingi, disilih bulikku
Dekne sing mekso aku, ninggalke sliramu..

Sakwise neng mbali, aku buru ngerti
Yen diplokoto di apekki..
Jare bulikku penak neng mbali,
Ngedep warung warung kopi..

Nyatane bulikku neng mbali,
Tibakno dadi mucikari..
Aku saiki ora biso bali,
Tulung kangmas ko’ endangi..

*)
Tanggal telung puluh ndek wingi, aku budhal neng mbali..
Sms neng sliramu, dudu soko aku..
Mergo hpku ndek wingi, disilih bulikku
Dekne sing mekso aku, ninggalke sliramu..

reff:
Sakwise neng bali, aku buru ngerti
Yen diplokoto di apekki..
Jare bulikku penak neng mbali,
Ngedep warung warung kopi..

Nyatane bulikku neng mbali,
Tibakno dadi mucikari..
Aku saiki ora biso bali,
Tulung kangmas ko’ endangi..

kembali ke *)..tanggal telung puluh…

Nyatane bulikku neng mbali,
Tibakno dadi mucikari..
Aku saiki ora biso bali,
Tulung kangmas ko’ endangi..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyirics]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Diplokoto]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.62]Diplokoto
[00:24.62]Versi : Ratna Antika
[00:27.62][02:16.00][02:43.08][03:59.45][04:26.16][05:42.75]
[00:30.62][02:46.08][04:29.16]>>>
[00:31.62][02:47.08][04:30.16]>>
[00:32.62][02:48.08][04:31.16]>
[00:33.62][01:42.05][03:24.65]Tanggal telung puluh ndek wingi,
[00:37.38][01:46.93][03:29.38]Aku budhal neng mbali..
[00:41.01][01:50.52][03:33.40]Sms neng sliramu, dudu soko aku..
[00:49.91][01:59.22][03:42.13]Mergo hpku ndek wingi, disilih bulikku
[00:58.32][02:07.76][03:50.55]Dekne sing mekso aku, ninggalke sliramu..
[01:07.75][02:49.08][04:32.16][05:07.27]Sakwise neng mbali, aku buru ngerti
[01:12.07][02:54.01][04:36.37][05:11.56]Yen diplokoto di apekki..
[01:15.79][02:58.12][04:40.39][05:15.53]Jare bulikku penak neng mbali,
[01:19.71][03:02.09][04:44.25][05:19.62]Ngedep warung warung kopi..
[01:24.67][03:07.00][04:49.25][05:24.57]Nyatane bulikku neng mbali,
[01:29.11][03:11.66][04:53.92][05:28.94]Tibakno dadi mucikari..
[01:33.05][03:15.50][04:57.55][05:33.04]Aku saiki ora biso bali,
[01:36.93][03:19.60][05:01.78][05:36.97]Tulung kangmas ko’ endangi..
[02:19.73][04:02.70]==ratna antika, diplokoto==
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=k6rTr2fqvYM

Diblenjani

Titin-Jayanti_1
Versi: Titin Jayanti

Janjine tresnamu, mung kanggo aku
Jebule saiki, kok ninggal aku..
Wis limang sasi mas, anggonku ngenteni
Jebule sampean, malah ingkar janji..

Rasane atiku, koyo ra lilo
Yen ngerti sampean, karo wong liyo..
Banjur kepiye mas, nggon tanggung-jawabmu
Karo jabang bayi, sing bakal dadi anakmu..

Duh..ngene rasane,
Yen urip dewe, nanggung bayi neng kandungan..
Yen tak umpamakke,
Koyo pring-pringan, sing gapuk mergo kudanan..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

reff:
Rasane atiku, koyo ra lilo
Yen ngerti sampean, karo wong liyo..
Banjur kepiye mas, nggon tanggung-jawabmu
Karo jabang bayi, sing bakal dadi anakmu..

Duh..ngene rasane,
Yen urip dewe, nanggung bayi neng kandungan..
Yen tak umpamakke,
Koyo pring-pringan, sing gapuk mergo kudanan..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..
————-
[ver: lyrics]
[id: blwknqsw]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Diblenjani]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.62]Diblenjani
[00:20.62]Versi: Titin Jayanti
[00:23.62][01:28.13][02:21.78][02:34.72][03:09.70][04:16.68]
[00:26.62][02:37.72]>>>
[00:27.62][02:38.72]>>
[00:28.62][02:39.72]>
[00:29.62]Janjine tresnamu, mung kanggo aku
[00:35.79]Jebule saiki, kok ninggal aku..
[00:43.56]Wis limang sasi mas, anggonku ngenteni
[00:50.89]Jebule sampean, malah ingkar janji..
[00:59.37][02:40.72]Rasane atiku, koyo ra lilo
[01:06.51][02:48.19]Yen ngerti sampean, karo wong liyo..
[01:13.71][02:55.28]Banjur kepiye mas, nggon tanggung-jawabmu
[01:20.65][03:02.31]Karo jabang bayi, sing bakal dadi anakmu..
[01:38.20][03:20.20]Duh..ngene rasane,
[01:44.08][03:24.90]Yen urip dewe, nanggung bayi neng kandungan..
[01:53.11][03:33.96]Yen tak umpamakke,
[01:58.18][03:39.21]Koyo pring-pringan, sing gapuk mergo kudanan..
[02:05.68][02:13.20][03:46.51][03:54.51][04:01.12][04:08.29](Nang ning nang..ning gung),
[02:09.54][03:50.71][04:04.95]Nggawe atiku bingung..
[02:16.89][03:57.91][04:11.83]Rasane ora ketulung..
[02:24.71]==titin jayanti, diblenjani==
————–
Preview:

Apuranen Cah Ayu

Ciptaan : ??
Vokal : Favourite’s Group
Produksi : ??

Apuranen cah ayu, apuranen
Wingi sore aku mblenjani janjiku..
Ojo nesu cah ayu, ojo nesu
Kerep nesu marakake cepet kuru..

Yen pancen kowe pengen urip karo aku,
Ilangono pakulinan gampang nesu..
Iso po ora, iso po ora

Nek saiki cah ayu, nek saiki
Sitik sitik kowe njur ngendengke aku..
Ben kepiye cah ayu,ing mengkone
Po biso rukun yen wis dadi bojoku..

Yen pancen kowe pengen urip karo aku,
Ilangono pakulinan gampang nesu..
Iso po ora, iso po ora

Aku janji cah ayu, aku janji
Mugo mugo ora bakal tak baleni..
Mugo mugo ora bakal tak baleni..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: favourite’s group]
[ti: apuranen cah ayu]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 2:23]
[00:01.77]Apuranen Cah Ayu
[00:03.77]Versi : Favourite’s Group
[00:05.77][02:17.67]
[00:07.77]>
[00:08.77]Apuranen cah ayu, apuranen
[00:15.28]Wingi sore aku mblenjani janjiku..
[00:24.04]Ojo nesu cah ayu, ojo nesu
[00:31.63]Kerep nesu marakake cepet kuru..
[00:39.57][01:32.48]Yen pancen kowe pengen urip karo aku,
[00:47.38][01:40.69]Ilangono pakulinan gampang nesu..
[00:54.11][01:47.42]Iso po ora, iso po ora
[01:02.67]Nek saiki cah ayu, nek saiki
[01:10.07]Sitik sitik kowe njur ngendengke aku..
[01:17.78]Ben kepiye cah ayu,ing mengkone
[01:25.37]Po biso rukun yen wis dadi bojoku..
[01:55.79]Aku janji cah ayu, aku janji
[02:03.31][02:10.93]Mugo mugo ora bakal tak baleni..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6_slu1-qzFg