Yogjakarta

Versi: Mantje Karso ft. Ita Suwardi

LK :
Werna werni yit tondho ning moto,
Meniko werno ing malioboro,
Sing wis misuwur ing monco negoro,
Ngayogjakarto kutho pariwisoto..

Pr :
Ora salah, nggawekke ati betah,
Roso bungah, seneng jroning manah
Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
Malioboro, ora gelem pindah..

Yogjakarta, kutho budoyo akeh wong soko monco
Kadung seneng lan tresno, podo manggon ning kono..
Yogjakarta, kutho budoyo ayo konco dijogo
Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..

reff:
Pr :
Ora salah, nggawekke ati betah,
Roso bungah, seneng jroning manah
Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
Malioboro, ora gelem pindah..

Yogjakarta, kutho budoyo akeh wong soko monco
Kadung seneng lan tresno, podo manggon ning kono..
Yogjakarta, kutho budoyo ayo konco dijogo
Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..

Ayo konco dijogo, podo dilestarekno
Warisan leluhur kito..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *