Yogjakarta

Versi: Mantje Karso ft. Ita Suwardi

Lk:
Werna werni yit tondho ning moto,
Meniko werno ing malioboro,
Sing wis misuwur ing monco negoro,
Ngayogjakarto kutho pariwisoto..

Pr:
Ora salah nggawekke ati betah,
Roso bungah seneng jroning manah..
Yen wis ngambah neng sak dawane tlatah,
Malioboro ora gelem pindah..

Yogjakarta,
Kutho budoyo akeh wong soko monco..
Kadhung seneng lan tresno,
Podho manggon neng kono..

Yogjakarta,
Kutho budoyo ayo konco dijogo..
Podho dilestarekno,
Warisan leluhur kito..

reff:
Pr:
Ora salah nggawekke ati betah,
Roso bungah seneng jroning manah..
Yen wis ngambah neng sak dawane tlatah,
Malioboro ora gelem pindah..

Yogjakarta,
Kutho budoyo akeh wong soko monco..
Kadhung seneng lan tresno,
Podho manggon neng kono..

Yogjakarta,
Kutho budoyo ayo konco dijogo..
Podho dilestarekno,
Warisan leluhur kito..

Ayo konco dijogo,
Podo dilestarekno,
Warisan leluhur kito..

Ayo konco dijogo,
Podo dilestarekno,
Warisan leluhur kito..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *